Blaha odporúča nielen Remišovej: Zober loptu, nie drogy!
09 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Dnešné politické diskusie zase raz ukázali, že Platón mal pravdu - jedného dňa budú vládnuť tí najneschopnejší z vás. Táto vláda to potvrdzuje každým okamihom svojej existencie. Skonštatoval to na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

Pravidelná nedeľná estráda

"Na TA3 si najskôr moderátor nechutne otrel ústa o stredné a východné Slovensko, keď zahlásil, že ľudia na Slovensku až teraz zistili, že alkohol sa za volantom pije aj na Západe Slovenska. A potom urobil zo Slovákov národ opilcov, ktorí všetci mlátia a znásilňujú svoje ženy. Kto mu dal právo, aby takto kopal do pracovitých a dobrých ľudí?" Pýta sa to v úvode svojho statusu Blaha.

A ďalej pripomína: "Pokiaľ viem, problémy s alkoholom za volantom mal slávny slniečkarsky sudca Hrubala - zo Západu Slovenska. Alebo ich slávny slniečkarsky pavián Stanke - takisto zo Západu Slovenska. A teraz sa postaví Dírer a tvári sa, že na Západe Slovenska sa doteraz pila iba kola a za všetko zlé na svete môže Východ. Že ho hanba nefackuje, golierika dúhového." 

Smerák rozobral aj vyjadrenie Borisa Kollára, že opozícia má povinnosť pomáhať vláde vládnuť. "Nič šialenejšie som v živote nepočul - ak nevedia vládnuť, tak nech sa páči, predčasné voľby. Čo tu vlastne riešime? To fakt niekto myslí vážne, že máme Matovičovi podpisovať bianko šeky na 1,5 miliardy, aby ich OĽaNO mohli rozkrádať a posielať ich Hegerovi na vratky a rôznym svadobným agentúram či kamošom zo salarabandy?"

A, samozrejme sme sa dočkali aj chválospevu na jeho stranníckeho šéfa. "Robert Fico zase raz ukázal, ako veľmi vyčnieva na slovenskej politickej scéne. Jediný rozmýšľa tri kroky dopredu, je to jediný štátnik. Kým títo mozgoví titáni z koalície sa dokola iba hádajú a vylievajú špinu, on ponúka riešenia."

Karol Lovaš o Naďových statusoch: Tento politický ADOLESCENT urobil HANBU pred celým svetom!
Vraj svetoví! Ak si ministerka obrany Českej republiky Jana Černochová oblečie tričko s nápisom „Fuck you Putin" a minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Naď okomentuje horiaci Kerčský most slovami: „Keď si praješ na 70. narodeniny tortu a... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Smerácke riešenia

V Smere by podľa Blahu zablokovali sankcie, podporovali by mier, neposielali by zbrane na Ukrajinu, zastropovali by ceny energií a starali by sa o tých najslabších, osobitne seniorov. Po týchto diletantoch ostáva len chaos a vojna, prízvukuje opozičný poslanec.

Úplne do dokonalosti to podľa Blahu dotiahol Matovičov polepetko Michal Šípoš, "ktorému sa musí o mne aj snívať, pretože zo mňa za jednu reláciu stihol urobiť budúceho ministra zahraničia aj ústavného právnika, ktorý dáva dokopy referendá," dobre sa baví Blaha. "Dozvedel som sa, že idem vítať Putina a pripájať Prešovský kraj k Ruskej federácii. Výborne som sa nasmial - je dobre vidieť, koho sa najviac pravičiari boja. Fica a Blahu. To je tá najkrajšia lichôtka. Ja fakt neviem, čo mal dnes Šípoš na raňajky, ale po týchto jeho uletených rečiach mám pre neho iba jednu radu - zober loptu, nie drogy."

Naša nenahraditeľná Remišová v nedeľnej zábave 

Podľa smeráka však ešte väčšie fantazmagórie ako Šípoš dnes ráno vypustila naša milovaná Veronika Remišová. Tá sa ešte ani po týždni nespamätala z toho, aký výprask dostala minulú nedeľu na Markíze. "A tak dnes poslala sťažnosť generálnemu riaditeľovi Markízy, nech preverí výsledky minulotýždňového hlasovania, v ktorom som ju porazil v pomere 65% ku 35%. A ona má z toho, chúďa, totálnu traumu," zabáva sa Blaha na ministerke informácií.

"Pri všetkej úcte. Slovensko kolabuje, ceny sú v stratosfére, podniky kľakajú, hrozí jadrová vojna... Opité monštrá zrážajú mladých ľudí a sudcovia ich púšťajú na slobodu... Slovensko je na dne sociálne aj eticky. A jediné, čo zaujíma Remišovú, je to, že prehrala v politickej diskusii. Mrs. Ego. A teraz obviňuje Markízu, že sfalšovala hlasovanie, lebo na Markíze tak milujú Blahu, že ma chceli nechať vyhrať. Ešte raz - loptu, nie drogy," odporúča Remišovej.

"Každá nedeľa potvrdzuje jedno a to isté - predčasné voľby sú jediná šanca pre Slovensko. Títo mentálni impotenti už musia odísť na smetisko dejín. Už včera bolo neskoro," uviedol Blaha na záver.

Fico rezignovane: Predčasné voľby? Nemá to zmysel
Šéf Smeru-SD Robert Fico zdôraznil, že opozícia nemá zodpovednosť za štát, jediný cieľ jeho strany sú predčasné voľby v roku 2023. Taraba sa však na sťažuje. Fico v nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike však priznal, že nevidí zmysel rozprávať... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik