Karol Lovaš o Naďových statusoch: Tento politický ADOLESCENT urobil HANBU pred celým svetom!
09 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Vraj svetoví! Ak si ministerka obrany Českej republiky Jana Černochová oblečie tričko s nápisom „Fuck you Putin" a minister obrany Slovenskej republiky Jaroslav Naď okomentuje horiaci Kerčský most slovami: „Keď si praješ na 70. narodeniny tortu a kuchár to preženie so sviečkami. Enjoy, Mr. Putler,“ nie sú svetoví. Iba ukazujú svetu ako veľmi mu chýba alternatíva k zlu. A zlým. Skonštatoval to na sociálnej sieti slovenský kňaz a spisovateľ, bývalý politický reportér Karol Lovaš.

"Politici patria v našom priestore medzi najnedôveryhodnejších predstaviteľov spoločnosti aj preto, že ich reprezentujú ľudia ako Černochová a Naď. Z politiky robia lascívnu show. A z demokracie starú dámu, ktorá má svoje lepšie časy už za sebou. Infantilná one man show. Ein Kessel Buntes v podaní česko - slovenského dua, ktoré prezentuje biedu a vyprázdnenosť domácej politiky," pustil sa Lovaš do ostrej kritiky.

Hanba pred svetom

Lovaš premýšľa, čo si asi o nás myslí britská premiérka, nemecký a rakúsky kancelár? Ako sa na nás díva civilizovaný svet? Pokiaľ chceli dotyční ukázať, že k nemu patríme, podaril sa im pravý opak.

"Lebo o tento druh politiky nemôže stáť nikto súdny. Mala by byť niečím viac, než iba nevydarenou reality show. Minútou slávy, na ktorú história zabudne ako na mená tých, ktorí sa cez ňu túžili stať, aspoň na malú chvíľu, "svetoví". A pritom nedosiahli ani na minimálny stupeň "kinderstube"," hodnotí Lovaš úroveň Naďa a Černochovej.

Jediné, čo ukázali, je nevychovanosť

Na jednnej starej mape Európy znázorňuje jej srdce Czechia. Už viem, prečo je Európa na tom ako je. Keď je srdce choré, chorý je celý organizmus, myslí si bývalý politický reportér.

"Kinderstube na najvyšších miestach by to chcelo. Aby sme sa po zime nemuseli všetci diviť. A hnevať sa na ľud, ktorý sa opäť raz v očiach Černochových a Naďov zachová nezodpovedne a nemúdro, keď im ukáže STOP-ku. Na začiatku konca demokracie však nikdy nestojí ľud, ale nezodpovední demokrati. Hrobári demokracie. Politickí adolescenti typu Janky a Jarka s neposlušným prostredníkom, ktorým chceli ohúriť svet a zatiaľ mu ukázali iba svoju nevychovanosť," uzavrel kňaz.

Lascívna Naďova show

Minister obrany Jaro Naď zverejnil na sociálnej sieti zopár statusov. "Keď si praješ na 70. narodeniny tortu a kuchár to preženie so sviečkami. Enjoy, Mr. Putler!" Napísal v prvom a dodal aj video výbuchu Kerčského mosta:

A v druhom statuse Naď ešte dodal: "Posielame ďalší darček k narodeninám. Ukrajina si pred malou chvíľou prevzala ďalšie dve novovyrobené samohybné kanónové húfnice Zuzana 2. Ide o komerčný kontrakt, v rámci ktorého sme už v lete dodali 4 húfnice, z celkového počtu 8. Teraz teda ďalšie dve a ďalšie dve pôjdu na Ukrajinu čoskoro. Ďakujem KONŠTRUKTA-Defence za enormné úsilie, aby bola technika špičkovo vyrobená a čo najrýchlejšie a bezpečne dodaná. Skvelá práca. Putin dostal v priebehu víkendu hneď niekoľko darčekov, my sa teda pridávame. A ešte raz, prajeme všetko najlepšie, nech sa darí - UKRAJINE!"

Naď GRATULUJE Putinovi! A posiela darček
Posielame ďalší darček k narodeninám! Oznámil to na sociálnej sieti slovenský minister obrany Jaroslav Naď. Myslel tým sedemdesiate narodeniny ruského prezidenta Vladimíra Putina. Naď sa pridal ku gratulantom "Ukrajina si pred malou chvíľou... Čítať ďalej
09 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik