Pobúrená Belousovová: Dávajte pozor vtipálkovia, aby ste to neschytali!
08 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Dnes ráno sa svet zobudil s informáciou o výbuchu na Kerčskom moste. Zábery z miesta obehli internet a škodoradosť, ktorú prejavili niektorí verejní činitelia pobúrila aj Annu Belousovovú (NaS).

Už sa ani nepretvarujú

"Od skorého rána sa komunita protiruských retardérov vytešuje nad horiacim kerčským mostom, ktorý spája polostrov Krym s Ruskom. Už sa nikto z nich ani neunúva tváriť, že nejde o teroristický útok zo strany Ukrajiny, presnejšie povedané zo strany NATO, t.j. USA. Dokonca sa objavili kvázi "vtipné" gratulácie s fotografiou horiaceho mosta k Putinovým včerajším narodeninám," nechápe Anna Belousovová.

Hovorí napríklad o ministrovi obrany Naďovi a ďalších iných osobnostiach z politiky či spoločenského života.

Poďme na to bez emócií

"Dávajte pozor vtipálkovia, aby ste to neschytali, keď Putin sfúkne plameň na tej vašej narodeninovej torte! Skúsme si usporiadať v hlave fakty bez emócií. V krátkom čase tu máme dva teroristické útoky na ruské ciele. Pričom nie ciele hocijaké, ale významné strategické ruské ciele!" Zdôrazňuje politička. 

Mediálna vojna

"Súbežne s tým tu máme zosilnené mediálne útoky na Rusko. Doslova mediálnu vojnu. Rusko je vinné za všetko vždy a bez výhrad, nič netreba dokazovať, každé klamstvo, či výmysly sú povolené v záujme zničenia akéhokoľvek náznaku pozitívneho obrazu Ruska," pripomína Belousovová.

Správa priamo z miesta výbuchu na Kerčskom moste (video)
Dnes, 8. októbra, okolo 06:00 hod., došlo na Kerčskom moste k silnému výbuchu. K výbuchu došlo okolo 6:00. Podľa predbežných údajov došlo k požiaru údajnej palivovej nádrže . Požiar trvá už niekoľko hodín, preto Rusi nevedia určiť rozsah ničenia.... Čítať ďalej
08 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Súvislosti

"Nord Stream a Kerčský most. Oni spolu súvisia. Pri prvom teroristickom útoku boli ešte pokusy obviňovať z neho Rusko, no teraz oheň z horiaceho mosta hodil svetlo aj na Nord Stream. A každému musí byť jasné, že páchatelia nie sú Rusi. Len hlúpy uverí, že Rusi si najskôr vyhodili do vzduchu mnohomiliardovú investíciu a teraz strategickú spojnicu Krymu s Ruskom. Položme si s chladnou hlavou otázku: Čo sledujú tieto zámerné, cielené provokácie Ruska- svetovej mocnosti s najväčším množstvom zbraní s jadrovými hlavicami?" Pýta sa politička.

Reakciu prežiť nemusíme

"Veď aj totálny idiot postihnutý stareckou demenciou, musí hádam vedieť počítať do päť a musí mu byť jasné, že odpoveď Ruska môže byť taká, že si to odnesie celý svet, celá planéta. Podľa mňa tieto provokácie Ruska sú testom, kam až môže ísť Západ v tlaku na Rusko. O tom boli mediálne lži šírené USA a Zelenským, že Putin chce použiť jadrové zbrane a preto treba na Rusko preventívne zaútočiť. Aj o tom bolo zničenie Nord Streamu aj Kečského mosta. Je to paradox, ale treba povedať, zatiaľ len vďaka Putinovi nie je III. svetová vojne. ZATIAĽ," prízvukuje.

Most mali dávno v zuboch... (VIDEO)
Výbuch na Krymskom moste - Estónsky minister zahraničia blahoželá Ukrajine k úspechu. Estónsky minister zahraničných vecí Urmas Reinsalu sa domnieva, že k útoku na Krymský most došlo na príkaz Kyjeva – a je z tejto okolnosti rád, píše Delfi.ee.... Čítať ďalej
08 | 10 | 2022 | Milan Laca

Toto je medzník

"Myslím si, že Kerčský most bude historickým predelom a odpoveď Putina na túto provokáciu bude tým, čo určí ďalšie smerovanie," myslí si Anna Belousovová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik