Kolíková v priamom prenose natrela Šeligu: TOTO musel priznať!
03 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Zdá sa, že v tejto permanentnej koaličnej kríze pokračujúcej menšinovou vládou na seba bývalí koaliční, či dokonca stranícki partneri, všeličo prezradia. Naposledy tak divákov - voličov zaskočilo priznanie Juraja Šeligu (Za ľudí).

Ako budú hlasovať?

Koaličný poslanec Šeliga (Za ľudí) sa o hlasovaní o odvolaní ministra financií poradí so straníckymi kolegami. 

"Niekedy idú médiá až na hranu. To je fakt. Každý, kto číta médiá, to vidí. Napriek tomu si myslím, že ministra financií to neoprávňuje na prirovnania, ktoré zazneli v pléne NR SR," skonštatoval Šeliga a pripomenul, že politici idú do politiky preto, aby mohli meniť veci a s tlakom počítať musia. 

"Zažili ste to vy, ako novinár, pani Kolíková ako štátna tajomníčka vtedy, že po zavraždení novinára sme videli, čo to vyvolalo v spoločnosti a čo je dôležité, čo bolo pred tým," pripomenul Márii Kolíkovej jej funkciu počas vlády Smeru.

Dag Daniš: Hirman pohorel na celej čiare! To si hovorí minister?
Hirman sa pri návrate z Bruselu tváril ako víťaz. V skutočnosti tam ale pohorel a pre Slovensko nevybavil nič. Skonštatoval to na sociálnej sieti známy novinár Dag Daniš. Hodení do vody "Pri cenách elektriny EÚ neponúka nijakú finančnú... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ohradila sa

"Nepáči sa mi, pán poslanec, že ma vždy spomínate ako štátnu tajomníčku. Vy ste v tom čase pracovali na Ministerstve spravodlivosti, tak potom to doplňte, že ste tam pracovali súčasne so mnou," prejavila svoju nespokojnosť s jednaním bývalého straníckeho kolegu Mária Kolíková (SaS). 

Priznal to

Juraj Šeliga chvíľu ostal ako obarený, no po sekunde-dvoch sa priznal.

"Pracoval som chvíľu na analytickom centre. Ste spokojná teraz? Boli ste štátna tajomníčka? Boli," reagoval dotknuto Šeliga. Výraz Márie Kolíkovej však hovorí za všetko.

Mária Kolíková vrátila úder a je evidentne spokojná. / Zdroj - screenshot z archívu RTVS
screenshot z videa | Bývalá ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (SaS)

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Matovič obrátil: Novinárov pozýva ku stolu...Ale iba niektorých
Igor Matovič (OĽaNO) buď pochopil, že prestrelku s novinármi na sociálnych sieťach nemôže vyhrať, alebo ten zmier myslí celkom vážne. Vraj, vraj, vraj "V posledné dni sa viacerí poctiví novinári mohli cítiť dotknutí slovami, ktoré som vraj na... Čítať ďalej
03 | 10 | 2022 | Eka Balaskova