Juraj Šeliga: Jednoduchá otázka zostala bez odpovede
02 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

V relácii RTVS O 5 minút 12 sa v nedeľu stretli aj Juraj Šeliga, poslanec NR SR, podpredseda strany Za ľudí a Mária Kolíková, poslankyňa NR SR (SaS). Šeliga adresoval bývalej ministerke spravodlivosti jednoduchú otázku, na ktorú však odpoveď nedostal.

Vo svojom príspevku na sociálnej sieti vyzdvihol Juraj Šeliga z televíznej relácie tú časť, kde sa Márie Kolíkovej pýta, či zahlasuje za odvolávanie Romana Mikulca. Tvrdí, že kolujú reči, že SaS debatuje s Tarabovcami a dojednávajú sa v štýle niečo za niečo - čiže odvolajte Matoviča, my za oplátku odvoláme Mikulca. Ako uviedol Šeliga, nerieši klebety, preto sa poslankyne Kolíkovej pýta priamo. Odpoveďou však bol iba rozpačitý úsmev a povzdych. Preto sa Juraj Šeliga vo svojom príspevku pýta znova:

"Tak teda znova, bude SaS hlasovať za odvolanie Romana Mikulca a je to proti ponuka Tarabovcom, aby hlasovali oni s SaS za odvolanie Matoviča? Ja s Tarabom nerokujem, ping-pong je dnes SaS a Taraba… Tak ako to je?"

Generál Viktorín: Ukrajine vstup do NATO asi niekto sľúbil
Zelenskyj vyhlásil, že údajne splnili v konflikte s Ruskom všetko, čo je na vstup do NATO dôležité. Generál Jozef Viktorín si kladie otázku, či konštatovanie ukrajinského prezidenta neznie, akoby splnil úlohu, odmenou za ktorú sa Ukrajine otvoria... Čítať ďalej
02 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik.