Fico: Diel z výpalného dostal aj HEGER! A médiá mlčia (VIDEO)
25 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Počujete to ticho v médiách? Pýta sa Robert Fico (Smer-SD) pri svedectvách Suchobu. Vo videu na Facebooku udavačov, ako Makóa, Sklenku, či Suchobu, Fico označil za krivákov.

"Jeden z najznámejších udavačov Michal Suchoba hovorí, že ho vypaľoval súčasný prezident Finančnej správy Žežulka a že časť výpaľného mala ísť vtedajšiemu ministrovi financií E. Hegerovi. Počujete to ticho médií? Predstavte si, že by som bol takto udavačom obvinený ja!," rozhorčuje sa Fico.

Prečo mlčí väčšina médií

"Len v piatok sme usvedčili prokurátora UŠP Repu, že vydieral a vyhrážal sa policajtovi Kučerkovi a klamal verejnosť," hovorí Robert Fico s tým, že väčšina médií je ticho. Keby totiž začali o veciach hovoriť, priznali by podľa neho aj vlastnú zodpovednosť - kryli to, čo sa doteraz dialo.

Markíza skončí ako Denník N. Ich obsah nebude nikoho zaujímať
Napriek tomu, že stranu Smer-SD označenie siedmich tisícov ľudí za dezolátov urazilo, právne kroky nepodniknú. Nech ľudia vidia, čo sú zač, povedal predseda Robert Fico na tlačovej besede. "Najlepšie by bolo, keby ich ľudia odmenili, ako Denník N.... Čítať ďalej
24 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Výpalník Suchoba

"Jeden z najznámejších udavačov Michal Suchoba hovorí, že ho vypaľoval súčasný prezident Finančnej správy Žežulka a že časť výpaľného mala ísť vtedajšiemu ministrovi financií E. Hegerovi," vysvetľuje vo videu celú situáciu Robert Fico. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik