Podľa Blahu hrniec prekypel: Liberálnym médiám zvoní umieráčik
23 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Myslím, že v spoločnosti sa niečo zlomilo. Hrniec prekypel. Skonštatoval to na sociálnej sieti Telegram opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Každý má právo na iný názor, či sa to médiám páči alebo nie. Ich ideologická nadpráca nemá so žurnalistikou nič spoločné – premenili sa na inkvizičné tribunály a chrlia jednostrannú propagandu. Čo je však najhoršie: stratili akékoľvek zábrany a bohapusto nadávajú vlastným spoluobčanom.

Po tom, čo v utorok Markíza označila tisíce ľudí za dezolátov, liberálna kaviareň podľa Blahu spľasla. "Až na najhlúpejšie výnimky (pozdravujeme Zuzanu Hanzelovú) všetci Markízu odsúdili. Kotol vybuchol. Liberálnych redakcií z Markízy, SME, Denníka N, Aktualít a najnovšie aj Pravdy už majú všetci plné zuby. Kádrujú profesorov, ponižujú bežných ľudí, šíria nenávisť voči iným názorom, odsudzujú, popravujú," hodnotí počínanie mainstreamových médií politik.

Krok za krokom sa zo Slovákov v očiach vlády a médií stávajú dezoláti, opice a lúza. To vážne?

Podľa Blahu sme si to zažili všetci. "Keď vypukol Covid a my sme išli protestovať proti šialeným opatreniam vlády, robili z nás "dezolátov". Naď z OĽaNO nadával ľuďom do „opíc“, Krúpa z SaS ich hejtoval ako „luzu“," pripomína pomenovania pre Slovákov, ktoré vymyslela súčasná vládna garnitúra.

Ľudia boli právom nahnevaní – žiadna iná vláda v Európe sa nevykašľala na svojich občanov tak, ako tá Matovičova. Ale médiá poslušne kričali spolu s vládou – vraj sme dezoláti a extrémisti, krúti hlavou Blaha.

Chmelár: Neskutočne sa hanbím za tú polovzdelanú a predajnú bandu, ktorá si nejakým omylom hovorí novinári
Ako sa zo strážnych psov demokracie stali čivavy despocie. Slovenské médiá hlavného prúdu bez výnimky, vrátane verejnoprávnych platených z našich daní, tak dôsledne odbojkotovali hostí mierového pochodu, že paralelu na to môžete nájsť len v... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Potom prišla očkovacia hystéria. Každý, kto mal iný názor ako Čaputová a americké farmafirmy, bol dezolát a extrémista. Nevzdelané tínedžerky z liberálnych redakcií poučovali profesorov a uznávaných lekárov, doktora Lakotu prenasledovali na SAV-ke, z nositeľa Nobelovej ceny Montagniera robili blázna... A za jediný etalón vedy tu vyhlasovali obskúrnych Čekanov či Sabakov, upozorňuje smerák.

Keď ste spomenuli, že vírus mohli vypustiť v amerických laboratóriách, robili z vás konšpirátora. Dnes aj vedci z renomovaného Lancetu pripúšťajú, že to tak mohlo byť. Liberálne kaviarne na čele s Čaputovou vrieskali, že očkovanie je sloboda. Každý, kto mal iný názor, bol vyhlásený za extrém.

Výsledok? Dnes je jasné, že očkovanie proti vírusom nemalo ten efekt, aký sľubovali liberálne kaviarne. Všetko to bol podfuk, na ktorom sa napakovali farmafirmy a ich poskokovia, myslí si Blaha. 

Nicholsonovej nočná mora
Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová sa obáva, že chudobní a nahnevaní ľudia z protestu sa uchylia pod krídla mafie a fašistov. A to aj vďaka Markizackej titulke „Dezolati v uliciach“. Na sociálnej sieti zvrejnila "ficofóbny" status,v ktorom... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Vírus náhle záhadne zmizol

Keď vypukla vojna na Ukrajine, vírus náhle záhadne zmizol. "Ešte stále čakám, že Putinovi udelia Nobelovku za medicínu – vyriešil Covid za pár hodín. Odkedy začal konflikt na Ukrajine, pandémia prestala existovať. Liberálni fanatici z médií dostali novú úlohu – za extrémistu a dezoláta označiť každého, kto chce mier."

Nie novinári, ale inkvizítori

O pár mesiacov sa v prieskumoch zistilo, že Rusom v konflikte so Západom drží palce 52% Slovákov. A liberálne médiá nechápu, čo robia zle. "Ja vám poviem, čo robíte zle. Prestali ste byť novinármi. Likvidujete slobodu. Každého, kto má iný názor, osočujete a gniavite. Sú za vami milióny z rôznych sorosovských fondov a prostredníctvom svojej mediálnej sily viete ľuďom zničiť život. Nie ste novinári, ale inkvizítori," ohodnotil Blaha prácu novinárov mienkotvorných médií.

"Na základe mediálneho tlaku týchto premotivovaných zväzáčikov ma chceli vyhodiť zo SAV-ky, zakázali moju knihu, vyhodili ma ako učiteľa zo školy, zobrali mi účet na sociálnych sieťach a s asistenciou sebastrednej sorosovskej prezidentky mi zobrali aj moju slobodu slova. Podobný osud čakal množstvo ľudí na Slovensku – stačilo, že mali iný názor na vojnu na Ukrajine. Motorkárovi Hambálkovi dokonca zmrazili majetok. Rezali a rúbali. Do krve," vymenúva sankcie.

Včerajšok vojde do histórie ako "Povstanie dezolátov"
Takmer dve minúty spravodajstvo televízie Markiza "omylom" nadávalo Slovákom, nesúhlasiacim s vládou do dezolátov. A Slováci sa ozvali. Aj tí, čo na demonštrácii neboli. Karol Farkašovský "Toto by ani baba Vanga nedokázala predvídať. Iba naozaj... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Odrazu bolo podľa Blahu módne kričať banderovské fašistické pozdravy. Vzývať mafiánsky a skorumpovaný Zelenského režim. Obhajovať eskaláciu konfliktu a šíriť rasovú nenávisť voči ruskému národu. A ešte bolo treba aj povinne vytlieskavať Čaputovú s Hegerom za to, že schvaľujú sankcie, kvôli ktorým dnes kolabuje slovenská ekonomika.

A tu máte výsledok

Rusko neuhlo ani o milimeter a dnes pristúpilo k mobilizácii. Vojna eskaluje a budú umierať ľudia, v desaťtisícoch. Možno celé roky. Len preto, že americkí vojnoví štváči potrebovali, aby expandovalo NATO. Hrozí jadrová vojna a ľudia už toho majú akurát tak po krk. Sú v uliciach a chcú to, čo bolo dlho samozrejmosťou – chlieb a mier, prízvukuje smerák.

"A najlepšie, čo v takejto chvíli napadne Markízu, je opäť všetkých týchto dobrých ľudí označiť za „dezolátov“. Trpezlivosť pretiekla. Už toho má plné zuby celé Slovensko. Máme právo na iný názor, či sa to médiám páči alebo nie. Ich ideologická nadpráca nemá so žurnalistikou nič spoločné – premenili sa na inkvizičné tribunály a chrlia jednostrannú propagandu. Čo je však najhoršie: stratili akékoľvek zábrany a bohapusto nadávajú vlastným spoluobčanom. Tentoraz sa im to len tak neprepečie," zastrája sa Blaha.

Tá ich arogancia je podľa Blahu neúnosná. Už stačilo. Ak majú Slovákov za „dezolátov“, prečo by ich mali Slováci ďalej sledovať a nechať sa urážať? "Skončili ste, liberálne médiá. Skončili ste."

TOTO nečakali: M. Géci podáva na TV Markíza podnet na GP!
Titulok TV Markíza počas utorných večerných správ, v ktorom protestujúcich Slovákov nazvala „Dezoláti v uliciach“, nezostal bez povšimnutia. Proti tomuto pomenovaniu sa zdvihla taká obrovská vlna kritiky, akú súkromná televízia, napriek trápnemu... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik