Nicholsonovej nočná mora
22 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová sa obáva, že chudobní a nahnevaní ľudia z protestu sa uchylia pod krídla mafie a fašistov. A to aj vďaka Markizackej titulke „Dezolati v uliciach“. Na sociálnej sieti zvrejnila "ficofóbny" status,v ktorom označila krok televízie za najmenej správnu cestu.

"Presne takto rastú svaly antisystému. Toto je priam Ikeový návod na to, ako posilniť Fica a Mazureka." Začala europoslankyňa svoj status.

Všetko sa skončí v kaviarni

"Ak budeme tie Ficove námestia plné chudobných a nahnevaných ľudí volať dezolátmi, necháme ich spadnúť úplne mimo našu spoločnosť. Vylúčime ich. A oni sa ukryjú pod prvé roztiahnuté krídla, ktoré ich uchýlia - pod krídla mafie a fašistov. My si potom môžeme o obrode spoločnosti, o veľkých výzvach budúcnosti, akými je aj záchrana planéty, rozprávať sami medzi sebou v bratislavských kaviarňach.

Zo všetkých možných ciest je toto tá najmenej správna."

Mýlila sa, nie však sama

V závere, Nicholsonová priznáva svoj omyl ale neberie to však na sebe ale na všetkých: "A ak mi teraz budete písať: A čo vy? Aj vy ste ich predsa v minulosti…. Tak vám poviem, že som sa mýlila. Všetci sme sa mýlili."

Prezidentka: Putinove výroky potvrdzujú, že Rusko mier nechráni, ale ohrozuje
Stredajšie vyhlásenia ruského prezidenta Vladimira Putina opätovne potvrdili, že Rusko sa nesnaží mier chrániť, ale ho priamo ohrozuje. Uviedla to slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá sa v týchto dňoch zúčastňuje na Valnom zhromaždení OSN v... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia jedného z najčítanejších alternatívnych denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

___________________

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik