MZ v nemocniciach dotazníkom preveruje situáciu s výpoveďami lekárov
22 | 09 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR v nemocniciach preveruje situáciu s výpoveďami lekárov. Prostredníctvom dotazníka zisťuje možné scenáre aj prípadnú mieru ohrozenia poskytovania zdravotnej starostlivosti. Pre TASR to potvrdil minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO).

"Nemôžeme tu sedieť so založenými rukami a sledovať, čo sa deje. Ja som cestou krízového manažmentu nechal spracovať dotazník, aby riaditelia nemocníc so svojimi kolegami zistili záujem. Je to predbežné, aby sme vedeli, v ktorej nemocnici a v akých intenciách sa pohybujeme," priblížil minister. Vyhodnotenie by mal mať k dispozícii v pondelok (26. 9.).

Podpredsedníčka mimoparlamentnej strany Hlas-SD Zuzana Dolinková na sociálnej sieti zverejnila dotazník a priblížila, na čo sa rezort nemocníc pýta. Podľa zverejnených informácií MZ zisťuje predikciu očakávaných výpovedí na jednotlivých oddeleniach a tiež možný dosah na rozsah poskytovania zdravotnej starostlivosti.

Chmelár: Neskutočne sa hanbím za tú polovzdelanú a predajnú bandu, ktorá si nejakým omylom hovorí novinári
Ako sa zo strážnych psov demokracie stali čivavy despocie. Slovenské médiá hlavného prúdu bez výnimky, vrátane verejnoprávnych platených z našich daní, tak dôsledne odbojkotovali hostí mierového pochodu, že paralelu na to môžete nájsť len v... Čítať ďalej
22 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!
Redakcia jedného z najčítanejších denníkov – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov. Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik