Heger sa zapojil do Európskeho týždňa mobility, na rokovanie vlády dobehol
21 | 09 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Premiér Eduard Heger (OĽANO) neprišiel na stredajšie rokovanie vlády autom, ale behom. Zapojil sa tak do prebiehajúceho Európskeho týždňa mobility.

Heger bežal zo svojho bydliska v bratislavskej Dúbravke až na Úrad vlády SR. Podľa jeho hodiniek malo ísť o 6,4 kilometra a trasu zabehol za necelých 39 minút. "Počas cesty som si vravel, že tá trať je dobrá, hore kopcom aj dole kopcom. Celkom sa mi to páči, asi to budem robiť častejšie," podotkol predseda vlády. Tvrdí, že sa snaží športovať tri- až štyrikrát do týždňa, aby bol vitálny.

Najväčšia európska kampaň na podporu udržateľnej mestskej mobility sa každoročne začína 16. septembra a končí sa 22. septembra Dňom bez áut. Témou aktuálneho ročníka je Lepšia dostupnosť s mottom Cestujme zodpovedne. Cieľom je zvyšovanie povedomia o udržateľnej mestskej mobilite a podporenie zmeny správania ľudí v prospech aktívnej mobility.

Minister Káčer sa VYFARBIL
"My tu popri tom vedieme debatu, či sme si schopní o dva stupne znížiť teplotu vo vykurovaní, ako keby to bolo naše ľudské právo sedieť pred televízorom v spodnej bielizni", vyhlásil v rozhovore pre Aktuality.sk nový šéf rezortu slovenskej... Čítať ďalej
21 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Pridajte sa k nám! Pracovná ponuka!

Redakcia najčítanejšieho alternatívneho denníka – Hlavný denník, hľadá do svojho dynamického kolektívu redaktorov.

Máme vysoké nasadenie, rýchle tempo, reflektujeme na situácie doma, ale aj v zahraničí, zaujímajú nás názory, ktoré sú iné, ako ponúka mainstream. Do nášho kolektívu potrebujeme ambicióznych redaktorov, ktorí sú flexibilní, samostatní, vedia sa orientovať na sociálnych sieťach a zvládajú pracovný stres. Výhodou sú skúsenosti s redaktorskou prácou z oblasti žurnalistiky a médií, ale nie podmienkou! Pracuje sa z domu. Neformálny životopis zasielajte na [email protected].