Jeseň je bohatá na financie. Ktorým znameniam sa peniaze budú sypať?
20 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

Peniaze, peňeži, lóve, bubáky, chechtáky - nech to nazvete ako chcete, tie vzácne papieriky potrebujeme všetci. Ak ste medzi týmito štyrmi znameniami, bude sa vám po finančnej stránke dariť.

Riskantný Vodnár

Je to dobrodruh plný odvahy a originality. Má to "pol na pol" - buď kvôli svojim riskom o všetko príde, alebo má ohromný zisk. Táto jeseň praje odvážnym, tvrdí mesačník Eva. 

Predvídavý Býk

Ľudia v tomto znamení už teraz oddychuje. Kým ostatní teraz zháňajú alternatívy a zatepľujú, býk to všetko už dávno má zrealizované. Preto je finančným víťazom - na šetrenie myslel dávno pred tým, než sa o tom vôbec hovorilo.

Vedci odhalili, koľko mravcov je na svete
Na Zemi žije najmenej 20 biliárd mravcov, vyplýva z najnovšej vedeckej štúdie. Celková populácia hmyzu, ktorý je nevyhnutnou súčasťou ekosystémov je však pravdepodobne podhodnotená, upozorňujú vedci. Jej čo najpresnejšie určenie považujú za... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Sporovlivá Panna

Toto znamenie vyznáva heslo Kto šetrí, má za tri. Vidí každú finančnú medzeru, do každého centa ovláda svoje výdavky a vďaka tomuto to vychádza tak, že práve Panny zvíťazili.

Dieťa Šťasteny Strelec 

Nie je ani šetrný, ani extra húževnatý, no vďaka usilovnosti bude mať skrátka šťastie. Možno vyhrá v lotérii, možno zdedí (rozhodne však nie cez podvodný mail), nemusí urobiť nič a skončí ako oveľa majetnejší.

Hirman radí: Znížte kúrenie o stupeň, znížite spotrebu o šesť percent
V stredu, 21. septembra by mal parlament prijímať opatrenia na pomoc ľuďom v energetickej kríze. Minister Karel Hirman Zastropovanie cien "Za danej situácie nám nezostáva nič iné, ako zastropovanie cien," konštatuje minister Hirman, ktorý ešte... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Eka Balašková
Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik