Fico odkazuje Slovákom: Vláda vám nepomôže, všetko zaplatíte sami! (VIDEO)
20 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Tak parlament konečne zasadal! Ale tie témy?! V súčasnej krízovej situácii by sme sa mali skôr baviť o vysokých cenách chleba a nie o pohrebnom, skonštatoval na tlačovej konferencii líder Smeru Robert Fico.

Opozičný poslanec Fico v tom má jasno. Táto vláda podľa neho mieni hodiť všetky problémy so zvyšovaním cien energií na plecia občanov. V parlamente sa preberala totiž téma, že Slováci by si mohli užiť home office viac, ako dúfali. V pondelok a piatok by jednoducho pracovali z domu a úrady by tým ušetrili. Slovenské domácnosti však nie.

Ďalším skvelým návrhom do pléna bol nápad, aby zamestnancom zobrali mikrovlnky a chladničky z pracoviska. Veď ďalšie šetrenie a Slovák - jedz suchý chlieb.

"Chlieb a pečivo je stále drahšie, na Slovensku narástli ceny už o 32%. Chceli sme o tom hovoriť aj na pôde parlamentu. Vláda konečne musí prísť s riešením, už rok ignorujú drastické zvyšovanie cien! Skúste si tipnúť, ako sa k návrhu na diskusiu o zdražovaní postavili "páni poslanci!" Asi ich už poznáte a domysleli ste si. Áno, opäť to zmietli zo stola a chlieb náš každodenný asi ostane len v Hegerových modlitbách," pridal sa Richard Takáč.

Nepochopiteľne sa v parlamente začalo hovoriť o pohrebnom. Slovensko totiž v dnešných dňoch väčšie problémy nemá. Vlastne.... je to celkom na mieste, lebo táto vláda asi chce dostať všetkých svojich občanov do hrobu.

Celú tlačovú besedu strany Smer si môžete pozrieť vo videu.

Líder opozície tiež Slovákom pripomenul, že dnes (20.9.) sa uskutoční o 17:00 pred prezidentským palácom v Braislave verejné zhromaždenie proti zdražovaniu. 

Čo sa stalo? R. Mikulec ostáva vo funkcii, pozrite kto ho PODRŽAL (GALÉRIA)
Minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO) ostáva vo funkcii. Poslanci Národnej rady (NR) SR ho v utorok neodvolali. Za vyslovenie nedôvery ministrovi hlasovalo len 58 poslancov zo 145 prítomných. Proti návrhu bolo 48 zákonodarcov a 39 sa... Čítať ďalej
20 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok