Čo spája Lipšica, túto vládu a ŠtB? Hlasák Šutaj Eštok vám to vysvetlí
16 | 09 | 2022 I Diana Zaťková

Je to jedna banda! Matúš Šutaj Eštok z mimoparlamentného Hlasu-SD si dal tú prácu a zavŕtal sa do histórie. Ak chcete vedieť, čo spája Daniela Lipšica, súčasnú vynovenú vládu a komunistickú štátnu bezpečnosť, podľa hlasáka je odpoveď jednoduchá.

Zdroj: Facebook

Zakče čo ich spája? "Odpoveď je jednoduchá. Nový minister hospodárstva Hirman," upozornil na sociálnej sieti Šutaj Eštok.

"Vo zväzkoch štátnej bezpečnosti je Hirman uvedený ako spolupracovník. Táto informácia je známa už dlhší čas. Napriek tomu ho politik Lipšic, v čase keď ešte nebol prezlečený za špeciálneho prokurátora nominoval do svojej politickej strany NOVA, s ktorou sa spojil s Matovičom," vysvetľuje opozičný politik.

Čo sa stalo? Teraz sa Hirman stal ministrom Hegerovej vlády. Aká je jeho minulosť v ŠtB a pomohlo mu donášanie na kolegov k tomu, aby sa stal členom tejto vlády? Pýta sa poslanec. 

"Ak je to tak, tak medzi nich určite zapadne. Veď ak Lipšicovi nebudú stačiť vymyslené svedectvá doterajších kajúcnikov, stačí keď poprosí kamaráta z vlády a ten mu dosvedčí čo len bude chcieť," myslí si Šutaj Eštok.

Eduard Chmelár: Za demokraciu sa nestačí modliť
Vo štvrtok bol Medzinárodný deň demokracie a tomu, že ho u nás nikto neoslavuje, sa niet prečo čudovať. Posledná právna norma posilňujúca demokraciu (zákon o slobodnom prístupe k informáciám) bola u nás prijatá pred 22 rokmi, odvtedy sú... Čítať ďalej
16 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik