Z nového ministra hospodárstva tiekla krv
15 | 09 | 2022 I Eka Balašková

Nový minister hospodárstva Karel Hirman je vo funkcii len pár dní a už má hlavu v smútku. A to doslova!

Informáciu, že minister hospodárstva Karel Hirman skončil v ranných hodinách na pohotovosti potvrdila aj jeho hovorkyňa Mária Pavlusik.

"Pod vplyvom" vraj nebol

Hovorkyňa Mária Pavlusik potvrdila, že nehoda sa ministrovi stala doma v momente, keď sa zohol po list papiera. Pravda informuje, že ranu mu v nemocnici ošetrili a pustili ho domov. Špekulácie, že minister požil alkoholické nápoje hovorkyňa odmietla.

Vo funkcii tri dni

Karla Hirmana do funkicie ministra hospodárstva vymenovala v utorok, 13. 9. Na poste vystriedal Richarda Sulíka, ktorý po dvojmesačnom ultimáte aj s ministrami za SaS podal demisiu.

Šátek: SaS je podľa OĽaNO povinná podporovať ich zákony
Bývalý elitný vyšetrovateľ Jozef Šátek na sociálnej sieti kritizuje vrcholný amaterizmus vraj politikov z OĽaNO, Tí sa ani po odchode SaS z koalície nespamätali a správajú sa, ako všetko záviselo len od nich. To by bolo normálne "Bežnou reakciou... Čítať ďalej
15 | 09 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik