V Uhríkovi vzkypela žlč. Takto NALOŽIL hokejistom!
15 | 09 | 2022 I Ivan Mihale

V posledných dňoch rezonuje v spoločnosti téma hokej. Nie však v súvislosti s úspechmi ale ako je to na Slovensku známe, dôvod je prostý. Politika. Polarizuje spoločnosť a chladnými nenecháva takmer nikoho. Hráš KHL? Nebudeš v reprezentácii a naopak. Hráš NHL? Nevadí keď nereprezentuješ a naopak.  Najnovšie sa do športovcov tvrdo "obul" aj Milan Uhrík (Republika). Ten si vo svojom statuse rozhodne servítku pred ústa nedal!

Starí mudrujú, zbohatlíci tlačia a výkon žiaden

Predseda hnutia Republika Milan Uhrík sa hneď v úvode statusu rozčúlil: "Tí hokejsti sa zbláznili? Vyslúžilí "starí" hráči sa teraz predbiehajú, kto viac pokazí mladým chalanom z KHL možnosť reprezentovať Slovensko."

Koľkokrát sa tieto hviezdy z NHL neuvoľnili a vykašlali sa na našu reprezentáciu, lebo v Amerike mali lepšie prachy? A teraz s miliónmi dolárov vo vačku mudrujú a moralizujú. A ako ten ich slovenský hokej pod ich vedením vyzerá? Len tlačenka pre zbohatlíckych synáčikov a výkony žiadne..."

Športovec alebo geopolitický expert?!

"Ospravedlňujem sa za emotívnejší status, ale myslím, že športovci a umelci by sa nemali vŕtať do zahraničnej politiky, ktorej nerozumejú. To, že niekto vie držať hokejku alebo tancovať na pódiu ešte z neho nerobí geopolitického experta." Uviedol Uhrík a v závere len doplnil aby sa "šuster svojho kopyta držal".

Dorota Nvotová má pre poslancov "fakt drsný" odkaz: Ešte raz a...
Dorote Nvotovej sa nepáči "test fungovania koalície" v NR SR, či bude mať 76 hlasov - po dvoch mesiacoch naťahovačiek nechápe, že koalícia nevedela, že nebude mať väčšinu. Pozrite na ten detinský trest, ktorý si pre nich pripravila. Test... Čítať ďalej
15 | 09 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik