Handzuš chcel byť za kráľa, lenže stal sa... „Je to obyčajné ho*no,“ odkázal nahnevaný fanúšik
15 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Vojna na Ukrajine dokonale rozdelila Slovensko. A to po každej stránke. Je smutné, že sa do toho zapojili aj športovci, ktorí boli kedysi idolmi ľudí, ktorí im mohutne fandili. Svojimi názormi si veľmi veľa fanúšikov, a nielen tých, poštval proti sebe Michal Handzuš, ktorý sa rozhodol zapojiť do odsudzovania všetkého ruského za to, čo stvára Putinova armáda u nášho východného suseda. Nad jeho výrokom sa v krátkom obrázkovom statuse pozastavil aj poslanec parlamentu a šéf Život Národná strana Tomáš Taraba.

Handzušovi stačilo jeho stanovisko k vojne na Ukrajine a účasti našich hokejistov v KHL k tomu, aby sa stal pre veľké množstvo Slovákov doslova vyvrheľom. To, že odišiel z Výkonného výboru nášho hokejového zväzu na protest voči ruskej invázii na Ukrajine by normálny človek možne ešte strávil, ale to, že sa zasadzuje o to, aby naši hokejisti hrajúci v kluboch KHL nemohli reprezentovať, to už je pre fanúšikov cez čiaru. Cez čiaru je to aj pre Tarabu, ktorý nad jeho slovami iba krúti hlavou. A diskutujúci Slováci? Tí bývalému reprezentantovi veru poriadne naložili.

Keď Američania zabíjali nevinných civilistov mu to nevadilo???

„Prečo Handzuš neodišiel k NHL keď bol rozbombardovaný Irak pod falošnou zámienkou, že sú tam chemické zbrane?“ pýta sa v krátkom statuse Tomáš Taraba. Jeho otázka vyvolala mohutnú diskusiu, v ktorej slávny hokejista veru nevyšiel ako víťaz. Ba práve naopak, pretože na jeho vyjadrenia poriadne rozhnevaní Slováci mu veru slušne naložili. „Keby len Handzuš. Celá Európa by sa musela hanbiť koľko hráčov sa tam vystriedalo počas bojov ktoré viedla USA,“ napísal Bohuš Černička. „Keď Američania zabíjali nevinných civilistov mu to nevadilo??? Vtedy mu krvavé doláriky nevadili? Teraz vidíte jeho chrapúňsky charakter. Amerika môže,“ pridal sa Jozef Kvasničák. „Len odkrývajte ďalej svoje charaktery, nech vieme kto je kto,“ vyzvala Katka Fekiačová Lácová.

Eduard Chmelár: Nezdôvodňujte preto obyčajný sprostý antiruský šovinizmus „hodnotami“. Toto nerobil ani Hitler
"Papierovým hrdinom dnešných dní je pre naše médiá hokejista Michal Handzuš. Je to úplne v poriadku, v demokracii má každý právo verejne sa angažovať za svoje presvedčenie, len nech pri tom nešpiní mená svojich kolegov, ktorí politiku nechcú robiť... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

„Je fajn, že sa teraz samovoľne odkrýva mnoho ,,charakterov“ a farizejov, ktorým zabíjanie miliónov nevinných ľudí, vrátane detí, dlhé roky nevadilo a odrazu najväčší moralisti, lebo si pozreli večer podsúvané správy. Pri tom vôbec netušia, že vojna na Ukrajine začala ešte v roku 2014 a v rokoch 2018-2021 ju pumpovali aj trasami cez SR (neustále sťažnosti obyvateľstva Východu na rušivé nočné presuny) zbraňami a ,,vyradenou“ technikou z Iraku, lebo asi vôbec nikto dlhodobo neplánoval to, čo sa tam deje... Vzájomné bratovražedné vyvražďovanie,“ skonštatoval natvrdo Patrik Pavúk. „Lebo ešte predtým neodišiel zo St. Louis Blues, keď americké bomby zabíjali ženy a deti v bývalej Juhoslávii,“ pripomína Handzušovi jeho pôsobenie v USA Pavol Kušan.

Eduard Chmelár: Svet kompletne zošalel, na čele štátov stoja militantní fanatici, akoby vystrihnutí z hier Karla Čapka
"Svet kompletne zošalel, na čele štátov stoja militantní fanatici, akoby vystrihnutí z hier Karla Čapka. Toto vojnové besnenie musíme zastaviť. Inak nás zomelie všetkých. Na mier dnes potrebujete odvahu." Citát Eduard Chmelár. "Keď som dnes v... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Prečo neodišiel z USA v čase keď „Amíci“ zabíjali civilistov aj deti

Mnohí Slováci sa pýtajú, prečo neodišiel z USA v čase keď „Amíci“ zabíjali civilistov aj deti vo viacerých štátoch po celom svete a „ušľachtilou“ myšlienkou boja proti teroristom. „Preto, že je obyčajný pokrytec a krvavé doláre mu neprekážali a neprekážali mu tisíce mŕtvych pri bombardovaní Juhoslávie, milióny mŕtvych v Iraku, Líbyi, Sýrii. Je to obyčajné hovno, ktoré objavilo svoje hodnotové ukotvenie až teraz, keď začal nosiť žlto modré trenky,“ nedával si servítku pred ústa Jozef Jurkovič. „Neodišiel, lebo sa sypali peniažky z USA. Aspoň je vidieť kto má pravé srdce hokejistu. On to teda nie je. Miešať šport z vojnou celé choré,“ vysvetlil Ladislav Tetemonda. „Lebo je to falošný pes. Kto má právo rozkazovať kde bude pracovať? On im bude platiť na živobytie?“ pýta sa Ján Susuk.

„Bo potreboval peniažky. Asi ako chlapci hrajúci v KHL. Ale tým dvojakým metrom má u mňa veľké mínus. Keď by chalani nehrali v KHL a ostali by „visieť“, prispieval by im aj s podobnými kritikmi na výživu rodín a udržiavanie formy, že snáď sa o rok uchytia dakde v zámorí či v správnej, protiruskej lige?“ zamyslela sa Andulka Šafářová. „Vtedy mala jeho morálna buzola dovolenku. Strelka mu nefungovala ani v Petrohrade, keď preberal od Putina striebornú medailu počas toho, ako RF útočila na Čečensko,“ dodal Peterr Lompart. „Vtedy mu krvavé peniaze nevadili. Ani to, že podporoval všetky zločiny ktoré páchali a páchajú USA vo svete. Zmrd udretý na hlavu. aj tak to nemá z tej svojej dutej hlavy. Určite mu cinkli krvavé doláre na účet. Však, dutý Mišo,“ doplnil Roman Kostan.

Heger sa už len modlí. Vyslyší ho niekto?
Predseda vlády Eduard Heger (OĽANO) vo svojich modlitbách prosí, aby Sedembolestná Panna Mária, ktorá je patrónkou Slovenska, neustále držala patronát nad Slovenskom a Slovákmi v ťažkých časoch a skúškach, ktoré zažívame. Uviedol to na sociálnej... Čítať ďalej
15 | 09 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik