Bohatý Západ obilie doslova zožral biednej Afrike spred nosa!!! Zúri Belousovová
07 | 09 | 2022 I Tibor Malý

Súčasná doba je skutočne zvláštna. Polícia sa rozhodla riešiť „hoaxerov“, ktorí vraj zverejňujú nezmysly a tým ovplyvňujú verejnú mienku proti tým, ktorých sa terajšia vládna garnitúra na Slovensku aj v EÚ podujala chrániť. Stačí však len pozorne počúvať alebo čítať správy a rozumne zmýšľajúci človek si o tom celom spraví obraz. Ten si spravila aj Anna Belousovová, ktorá v statuse ukázala aký „krivý“ je Západ, ku ktorému sa naši politici utiekajú ako k spasiteľovi.

Anna Belousovová je šéfka strany Národ a Spravodlivosť a bývalá šéfka národniarov, ktorá si pri kritike súčasnej vládnej garnitúry vôbec nedáva servítku pred ústa. A platí to nielen o našich politikoch, ale aj tých v Bruseli, v členských štátoch EÚ či USA. Prirodzene, platí to aj o jej najnovšom statuse, kde píše, že západ Európy sa vždy správal a aj naďalej správa sebecky. Kto sleduje kroky Nemecka a niektorých ďalších štátov EÚ pri riešení energetickej krízy, ten jej dá určite za pravdu.

Len dve lode s obilím smerovali do krajín Afriky, ostatné do EÚ!

Belousovová hneď v úvode ponúka dva príklady ilustrujúce tie „hodnoty“ tzv. vyspelého západného sveta:

1. Turecko sprostredkovalo dohodu s Ruskom, na základe ktorej Rusko umožnilo vývoz obilia z ukrajinských prístavov, ktoré kontroluje. „Určite si ešte pamätáte, ako vtedy EÚ a USA argumentovali, že ak sa obilie nevyvezie, hrozí humanitárna katastrofa v rozvojových krajinách. Na základe dohody sa vyviezlo 87 lodí obilia. Len dve smerovali do krajín Afriky. Zvyšok išiel do EÚ!!!! No určite nie nám... Bohatý Západ to obilie doslova zožral biednej Afrike spred nosa!!!“ soptí exnárodniarka a dnes už epolitička.

Belousovová sa pýta: Debilizácia pokračuje, tak kto to vlastne riadi?
Ak ste si doteraz mysleli, že iba na Slovensku sú pri moci totálni hlupáci, nezúfajte. Sú aj inde, skonštatovala na sociálnej sieti národniarka Anna Belousovová. "Ono táto éra asi vstúpi do dejín ako éra DEBILIZÁCIE verejného života," myslí si... Čítať ďalej
06 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

2. Európska komisia požaduje zavedenie cenového stropu pre ceny ruského plynu. „Vôbec ich nezaujíma, že Rusko nám za tieto ceny predávať plyn nebude a dodávky zastaví. Oni totiž majú problém vyriešený. Aspoň podľa pani Leyenovej, podľa ktorej ruský plyn tvorí už len 9 % všetkého dovozu do EÚ. Ju vôbec netrápi, že pre nás to je skoro 100 %! Veď načo aj by sa trápila. Jej a všetkým byrokratom v Bruseli bude teplo,“ krúti hlavou nad šéfkou Európskej komisie predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť.

Nechcem závidieť Maďarom, chcem silné Slovensko, chcem hrdých Slovákov! Burcoval ľudí Danko (VIDEO)
Deň Ústavy mal byť pre Slovákov a ich „milovaných“ politikov sviatkom, ako sa ale ukázalo, vôbec tomu tak nebolo. Bežných ľudí to však takmer vôbec nezaujímalo, ako Deň otvorených dverí v Národnej rade či ničnehovoriace táraniny politikov, ktorí sa... Čítať ďalej
02 | 09 | 2022 | Tibor Malý

Egoizmus, tuposť a nulová empatia sú podľa expolitičky základné charakteristiky Západu. „Už mám niekedy pocit, že tam nie sú živí ľudia, ale roboty. Jediná záchrana je „maďarská cesta“, čo znamená Slovensko na prvom mieste a potom všetci ostatní,“ končí svoj status exnárodniarka Anna Belousovová.