Oddanosť Milana Kuriaka k Igorovi Matovičovi nenadchla občanov Slovenska! Odkázali mu!
05 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Oddanosť Milana Kuriaka k Igorovi Matovičovi nenadchla občanov Slovenska! Kým Milan Kuriak, OĽaNO, poslanec NR SR netají svoju stranícku príslušnosť a pri každej možnej príležitosti ju aj preukazuje predsedovi hnutia OĽaNO, Igorovi Matovičovi, ľudia majú iný názor. Milan Kuriak, volený občanmi, ale oponuje aj im! 

Pred pár hodinami zverejnil svoj najnovší status Igor Matovič, ktorý v desiatich bodoch analyzoval dnešný rozpad vlády, ktorý podľa jeho slov už tretíkrát zapríčiní SaS. Dozvedeli sme sa z neho, že rodinný balíček  - 200€ na dieťa, zachránil ľudí v tejto krajine a že SaS sa stavia do pozície obete, pričom skutočnou obeťou je súčasná protikorupčná vláda, ktorá bude teraz povalená a tým sa k moci triumfálne vráti mafia. 

Milan Kuriak, poslanec NRSR za OĽANO jeho status podporil komentárom, ktorý prinášame v plnom znení, bez úpravy:

"Igora Matoviča poznám takmer 12 rokov. Za ten čas ma tento človek presvedčil a utvrdil v tom, že je jeden z mála lidrov v politike, ktorým skutočne záleží na ľuďoch na Slovensku. Od momentu Igorovho vstupu do politiky sa obetoval a obetuje pre lepší život bežných ľudí. Za tie roky zažil veľa svinstva, posmeškov, nadávok, urážok, vyhrážok.

V čase fanatizmu k Ficovi, keď mal desiatky percent Igor s pár ľuďmi začal ľuďom otvárať očí ale aj srdcia. Bola to dlhá náročná cesta plná obety, odriekania ale po rokoch s dobrým ovocím. Ľudia pochopili ako ich Fico s kumpanmi, mafianmi a oligarchami klamal a okradal. Vyjadrili to obrovskou dôverou hlavne k Igorovi, ale aj k hnutiu OĽANO, ktoré sa stalo víťazom volieb...konečne po rokoch svitla ľuďom nádej.

Aj napriek covidu, vojne, globálnemu zdražovaniu a ďalším nečakaným problémom sa začala robiť politika pre bežných ľudí, pre rodiny s deťmi...a to pre liberálneho partnera začal byť obrovský problém a začal robiť prekážky a spôsobí ako dobro zastaviť a znemožniť...

Na podpasovky sme za viac ako 2 roky boli zvyknutí, ale to šialenstvo od liberálneho koaličného partnera a progresivnej prezidentky kvôli pomoci rodinám s deťmi bolo a je pod úroveň. Našli si dôvod a za pomoci médii kopali z každej strany a hľadajú spôsoby ako povaliť túto vládu a vrhnúť Slovensko do rúk novej vláde...ktorá by Slovensko zničila nielen ekonomický ale aj morálne...toto nesmieme pripustit4a budeme bojovať do konca...my z boja v najťažšej dobe za posledné desaťročia nezútekame...z úcty k ľuďom na Slovensku."

Matúš Šutaj Eštok: Matovičove zúfalé drísty o krytí korupcie. Dnes vyšlo ďalšie svedectvo o pravej tvári "protikorupčného hnutia"!
"NEkradneme. NEdovolíme kradnúť. NEkryjeme korupciu." Tieto Matovičove zúfalé, stokrát opakované drísty sa už stokrát vyvrátili, akurát by si to zaslúžili viac mediálnej pozornosti. Dnes vyšlo ďalšie svedectvo o pravej tvári "protikorupčného... Čítať ďalej
04 | 09 | 2022 | Gabriela Fedičová

Status ministra financií má niekoľko stoviek komentárov, a aj počet komentárov pod príspevkom Milana Kuriaka narastá. Vyberáme spomedzi nich. Objektívny názor ľudí

Pán Marco: "Milan Kuriak stojte a stojte pevne aj keď budete mať 3,5% v nasledujúcich voľbách … amatéri na 100%  program splnený na 0% po 2,5 roku je brutal!!! A tieto dristy si riešte v spoločenstve či ako Vás mám nazvať, nie na FB."

Pani Evelinka: "Milan Kuriak toto nemôžte myslieť naozaj vážne....nikomu nepomohol..... všetci čo ho volili sa môžu hanbiť!bol je jeden veľký omyl!!!!!najhoršia vláda za xy rokov Ale jasne slnieckari mu budú vždy len fandiť "

Pani Petruška: "Milan Kuriak aha, čiže podľa toho čo ste teraz napísali, tých vyše 80% ľudí na Slovensku, ktorí Igora nechcú a ani túto bandu, ktorá ničí Slovensko vyše 2 rokov, sú zlodeji, mafiáni a oligarchovia?!?nesrandujte

Na viaceré negatívne komentáre reaguje aj samotný Milan Kuriak, najvýstižnejšie svoj postoj vyjadril asi týmto: "...veľmi sa mýlite, súčasná vláda aj napriek niektorým chybám je doteraz najlepšou vládou...A práve slniečkari, zlodeji, mafiáni a oligarchovia sú tí, ktorí by sa Igora Matoviča radi zbavii...nedovolíme to..."

Poľsko žiada od Nemecka reparácie za 2. svetovú vojnu
Poľsko žiada od Nemecka odškodné 1,3 bilióna eur! Šéf poľskej vládnej strany Právo a spravodlivosť (PiS) tvrdí, že Nemecko dlhuje jeho krajine reparácie za svoje činy v druhej svetovej vojne, pričom tvrdí, že Poľsko utrpelo škody vo výške až 1,3... Čítať ďalej
05 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik