Ivan Bošňák: Tragédom roka je Eduard Heger
05 | 09 | 2022 I Alica Kočišová

Ivan Bošňák, spoluzakladateľ nezávislej občianskej iniciatívy Dáta bez pátosu, zverejnil spomienku spred roka s aktuálnym trpko-vtipným komentárom:

 

"Zuzana Čaputová so štartérom a s bakalárom," napísal pred rokom komentár na adresu Igora Matoviča a Borisa Kollára, dátový analytik z Dáta bez pátosu, Ivan Bošňák a zverejnil fotografiu všetkých troch politikov. Prezidentky, súčasného ministra financií a predsedu parlamentu.

Po roku, Ivan Bošňák bilancuje

"Rok sa s rokom zišiel. Všetci traja nám zostarli. 

Otecko +1 (dieťa)
Prezidentka -1 (rok do konca obdobia)
Igor +365 (dní trápenia)

Tragédom roka je podľa Ivana Bošňáka Eduard Heger. 

"Eduard Heger si s víťazom nie a nie poradiť, ale aspoň sa na pozvanie mohol zúčatniť TEAMBUILDIngu. Nebol to síce ani TEAM a ani BUILDING, ale aspoň sa vyvetrali a vyskákali vo vreciach.," píše Bošňák.

"Zišiel by sa im skôr one-to-obe couching, ale to by o nerwy prišlo asi 68 couchow," dodáva.

"Dobre bude, ale nie nám, utrite si (slzy - pozn. redakcie) a odpľujte horkou slinou. A nekopte do dverí, fakt za to nemôžu," dodáva.

Čo povedal Slovák Baránek v Prahe pred protestujúcim davom?
Chcem Vás pozdraviť v mene rovnako zmýšľajúcich ľudí na Slovensku, prihovoril sa Slovák Ján Baránek 3.9.2022 sto tisícovému davu na pražskom Václavskom námestí. "Prišiel som sem preto, lebo mám rovnaký hnev ako máte vy. Poviem jeden príklad: keď... Čítať ďalej
03 | 09 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik