Bude viesť košickú VÚC žena? Svoju kandidatúru ohlásila Monika Sofiya Soročinová
01 | 09 | 2022 I Eka Balaskova

31. august 2022 bol posledný termín na odovzdanie podpisov občanov, vďaka ktorým môžu kandidáti kandidovať do volieb samosprávy a VÚC. Svoju kandidatúru oznámila aj Monika Sofiya Soročinová, ktorá v ostatných parlamentných voľbách kandidovala za stranu Vlasť pod číslom 7.

2 505  podpisov

“V nohách mám stovky kilometrov nabehaných krížom-krážom po Košickom kraji a v hlave množstvo emócií po stretnutiach s vami, ktorí ste vašim podpisom vyjadrili podporu mojej kandidatúre na vašu županku. Patrí vám všetkým obrovská vďaka za vašu pomoc, povzbudenia, morálnu podporu, inšpirujúce rozhovory, podnety a, samozrejme, za tú všetku silu a pozitívnu energiu, ktorú ste mi dodali - budem ju veľmi potrebovať. Ideme do tohoPráve začíname a verím vo vašu podporu a pomoc aj naďalej," píše na sociálnej sieti o svojej kandidatúre absolventka Petrohradskej štátnej univerzity.

Primátor Trebišova M. Čižmár kandiduje bez súperov
Post primátora Trebišova chce v jesenných voľbách obhájiť Marek Čižmár, a to opäť ako nezávislý kandidát. Ide pritom o jediného kandidáta, keďže nikto ďalší sa do volebného súboja neprihlásil. Po uplynutí termínu odovzdania kandidátnych listín to v... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

Verí v lepšie Slovensko 

Táto kandidatúra nie je moja, je naša spoločná, spolu dokážeme urobiť Slovensko lepším a verím, že začneme na komunálnej úrovni - v Košickom kraji," verí Soročinová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik