Nie je to vtip! Nová výzva: Svetrom proti Putinovi!
31 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Prosím, držme v ťažkých časoch spolu. Sveter nech je toho symbolom," uviedla Markéta Pekarová Adamová, predsedníčka poslaneckej snemovne Parlamentu Českej republiky, poslankyňa a predsedníčka TOP 09. Vo video príspevku vyzýva k iniciatíve "Svetrom proti Putinovi." Nie je to vtip! Ide o bežný pletený sveter.

"Naša vláda sa na zimu pripravila a vytvorila dostatočné zásoby," uvádza vo videu na sociálnej sieti Markéta Pekarová Adamová.

Predchádzajúce vlády podľa nej neurobilo toľko, ako súčasná vládna koalícia v Česku na to, aby sa znížila plynová závislosť od Ruska.

Nič nie je isté! Objavil sa nový scenár riešenia koaličnej krízy!
Koaličná kríza vrcholí. Do jej ukončenia ostáva iba pár hodín a bude rozhodnuté! Od roku 2020 nejde o prvú vážnu krízu, ale táto z nich je najvážnejšia. Kým vládni predstavitelia v zákulisí vykladajú karty na stôl, občania Slovenska zápasia nielen... Čítať ďalej
31 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová

A, pokračuje!

Sveter, by podľa nej mal byť vnímaný ako symbol boja proti Putinovi.

"Symbol, že keď sa každý kto môže uskromní, tak mu budeme menej financovať vojnu, pretože on z tých peňazí vojnu financiu. Každý jeden stupeň dole znamená 6 percent úspory a to už je dosť," myslí si Pekarová Adamová.

Markéta Pekarová Adamová chce ísť príkladom a uvádza, že zníži teplotu aj doma, aj v práci. A prosí všetkých, ktorí môžu, aby tak učinili tiež. A kľudne nech považujú sveter ako symbol proti Putinovi.

"Musíme si zvyknúť na to, že proruská kľučka bude kričať vždy, keď naša závislosť na Putinovom režime bude slabnúť. Prosím, držme v ťažkých časoch spolu. Sveter nech je toho symbolom," dodala tiež v závere príspevku na sociálnej sieti Markéta Pekarová Adamová, predsedníčka poslaneckej snemovne Parlamentu Českej republiky.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik