Robert Fico a Andrej Danko vence napokon položili
29 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Na čele zástupu ľudí, ktorí chcú položiť vence k Pamätníku SNP a pokloniť sa pamiatke padlých stoja Andrej Danko a Róbert Fico. Svoj úmysel vysvetľujú aj policajtom, ktorí im stoja v ceste.

Odpustite nám túto hanbu,

požiadal metaforicky Andrej Danko pod zmieneným videom.

"Milí priatelia, máme za sebou neskutočnú hanbu a potupu. Spolu s bývalým predsedom vlády sme chceli položiť vence. Neviem, kde berú drzosť títo ľudia, ale z úcty k všetkým, ktorí padli v SNP poviem, že sa za dnešnú vládu a prezidentku hanbím.," povedal Andrej Danko priamo pred pamätníkom.

Ivan Korčok: Ruskému veľvyslancovi bude zajtra tlmočený protest za to, že podporil stranu SMER - SD
Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR bude v utorok (30. 8.) tlmočiť ruskému veľvyslancovi na Slovensku Igorovi Bratčikovi protest za to, že verejne podporil stranu Smer-SD. Na sociálnej sieti o tom informuje šéf... Čítať ďalej
29 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Koncert bez speváka

"Viete, zorganizovať oficiálne oslavy Slovenského národného povstania a nepozvať verejnosť, nepozvať napríklad veľvyslanca Ruskej federácie, to je niečo podobné, ako keby chceli zorganizovať koncert Elánu a by zakázali prísť Jožovi Rážovi. S veľkým potešením som prijal pozvanie pána predsedu SNS predovšetkým kvôli spoločnému kladeniu vencov, čo sa nám nakoniec podarilo. Pán predseda, teším sa, že prvého prídete do Košíc a budeme pokračovať. Ďakujem pekne," hovorí Robert Fico. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik