Mária Škultétyová: Keď sa Igor nabrúsi, aj pravdu povie
23 | 08 | 2022 I Mária Škultétyová

Len sa čudujem, prečo to tak dlho dusil v sebe. Dva a pol roka. Toľký čas! Veď ho to mohlo zadusiť. Konečne sa uvoľnil. Starý dobrý Igor!

Konečne sa z jeho neomáľaných úst a z jeho  (s)prostorekého jazyka dozvieme, čo si celý ten čas myslel a čo my už dávno vieme aj bez neho. Že šuster sa nedrží kopyta, ale riadi školstvo. A Janka, absolventka drevárskeho učilišťa, chúďa, prepadla na gymnáziu. Ale na zdravotníctvo je to  fakt kovaná odborníčka. Ako celé ministerstvo aj celá vláda odborníkov.

A vieš, na čo si ešte zabudol milý Igor!?

Zabudol si povedať, čo tiež všetci vieme,  ale radi by sme to počuli od teba. Nepovedal si, že minister- šuster je plagiátor. No dobre, ja ti rozumiem. To by si potom musel ukázať prstom aj na seba a na, však ty vieš, na koho. Len si ich, prosím, nerozhnevaj,  pokiaľ poslúchajú.  Lebo budeš mať po vláde.

Autor: Mária Škultétyová

Hlas ľudu: Pani prezidentka, chceli ste sa odstrihnúť a teraz radíte. Ďakujeme, ale nám sú vaše rady naprd
Pozorne som si prečítala úsporné opatrenia v Prezidentskom paláci. Škoda len, že ste neporadili aj nám, čo v Paláci nebývame. Keďže vy a vláda, ktorú ste posvätili, na nás vôbec nemyslíte, my si musíme poradiť sami. Veď si aj poradíme. Ako budem... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik