Denisa Saková ohlásila kandidatúru vo voľbách do VÚC a do komunálnych volieb
23 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

V nadchádzajúcich komunálnych voľbách sa o hlasy voličov Ružinova bude uchádzať aj jedna z tvárí Hlasu-SD, exministerka vnútra, Denisa Saková. V pondelok, 22. augusta svoju kandidatúru oznámila na svojej stránke na sociálnej sieti.

Čo stálo za jej rozhodnutím?

"Rozhodla som sa kandidovať v komunálnych a regionálnych voľbách z dôvodu, aby sme Bratislavu a Bratislavský kraj nenechali rovnakým aktivistom a amatérom, ako je tomu v prípade našej terajšej vlády. V Ružinove chcem pomôcť s bezpečnosťou. Túto moju kompetenciu predpokladám nikto nechce spochybniť," vysvetľuje Saková.

Na srdci jej leží bezpečnosť

"Konkrétne chcem zvýšiť bezpečnosť občanov prítomnosťou väčšieho počtu príslušníkov mestskej polície v uliciach mesta. Zabezpečiť osvetlenie ulíc, parkov a prechodov pre chodcov. Dosiahnuť lepšie spojenie odľahlých častí Ružinova nočnou MHD. Zlepšiť úroveň prevencie kriminality. Zvýšiť počet bezpečnostných kamier," predstavuje exministerka svoj program, ktorý ponúka občanom Ružinova. 

Na starostku bratislavského Nového Mesta chce kandidovať S. Timková
Na starostku bratislavského Nového Mesta bude v tohtoročných komunálnych voľbách kandidovať aj obyvateľka Simona Timková. Potvrdila to pre TASR. Kandidovať chce ako nezávislá s podporou politickej strany, ktorá bude známa po ukončení... Čítať ďalej
22 | 08 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Odstúpi z NR SR?

"Aj po prípadnom zvolení v komunálnych a regionálnych voľbách budem pokračovať vo výkone mandátu poslankyne národnej rady, lebo tým budem vedieť efektívnejšie pomôcť Bratislave a Bratislavskému kraju," poznamenáva na záver poslankyňa.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik