Ďalšia známa tvar opúšťa Slovensko! My ako národ sme hlúpi a sprostí
11 | 08 | 2022 I Gabriela Fedičová

Sympatický a vyštudovaný herec a moderátor Pavol Bruchala odišiel z mediálneho sveta, cestuje a zvažuje odchod zo Slovenska. Svet sa podľa neho zmenil a Slovensko je zaostalé a to najmä v politickej sfére. Bruchala je zhrozený a rozhorčene zadefinoval z čoho.

„Ja som absolútne zhrozený zo stavu spoločnosti ako takej na Slovensku v každej oblasti, tým, že som precestoval a cestujem, mám s čím porovnávať,“ uviedol Bruchala pre portál Topky. 

Na Slovensku podľa Bruchalu volíme ľudí, ktorí nemajú ani morálne, odborné a ani ľudské predpoklady na to, aby mohli byť politikmi.

My ako národ sme hlúpi a sprostí v tom, že dokážeme dať vôbec príležitosť politikom typu Boris Kollár, Igor Matovič a spol. Sme absolútne pokrytecká krajina, pretože len hovoríme o tom, čo by sa malo, ale nikto z nás to nedodržiava. Neakceptujeme inakosť, stále chceme byť väčší kresťania, ako vlastne v skutočnosti sme,“ dodal Bruchala.  

Na Slovensku podľa neho nefunguje žiadny rezort a ako príklad uviedol zdravotníctvo, školstvo, cestovný ruch...

Ak by sa definitívne rozhodol, že odchádza, zvolil by si Španielsko.

Krasokorčuliari z Litvy sa zachovali cynicky, odňali im rád
Dvom známym litovským krasokorčuliarom Margarite Drobiazkovej a Povilasovi Vanagasovi bol na základe rozhodnutia litovského prezidenta Gitanasa Nausėda odňatý Rád litovského veľkovojvodu Gediminasa. Dopustili sa zločinu, keď súťažili v... Čítať ďalej
11 | 08 | 2022 | Gabriela Fedičová
?session=true

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik