Matovič je racionálny, rozvážny a milý! Slováci sú v šoku!
04 | 08 | 2022 I Ivan Mihale

"Prejsť zo súkromnej sféry do štátnej správy môže byť náročné", začala svoj rozhovor generálna tajomníčka služobného úradu ministerstva financií Veronika Gmiterko, ktorá najskôr pracovala v súkromnom sektore. Dnes však pôsobí v štátnej správe, najskôr bola riaditeľkou kancelárie Eduarda Hegera, no v septembri 2020 postúpila na vyššiu pozíciu.

Skutočný šok nastáva v momente, keď reportér denníka Startitup položí otázku, aké je to je s ním (Igorom Matovičom) spolupracovať a aký je v skutočnosti ako človek. Odpoveď Vás dostane do kolien.

Slováci sú v šoku a ich komentáre pod videom to len potvrdzujú

Pán Imrich Molnár napísal: " Aj ja by som chcel také prášky na ktorých fičí táto ......., alebo ležia na jednej izbe v Rakúsku. To že sa na ministerstve veľmi darí cítime na peňaženkách aj v obchodoch."

Pani Vierka: "Koho chleba ješ-toho pieseň spievaj!"

Pani Danka:  "Alenka v ríši divov , pomooooooc"

Boba Mach: "Áno je milý, pozitívny, racionálny aj ku sle čne, ktorá ho chváli, inak by tam nebola, lebo porozumieť idiotivi je skutočne ťa žké a trpieť ho je obzvlášť ťažké, teda az za hranou možného, aby sa človek rozumný udržal a nepovedal dosť!"

Pavol Uhrík: " Už som videl a počul kadejakých ritolezov, ale vždy ma niekto dokáže prekvapiť. Chvála bla bla bla a Igor sa zabáva. Tá pani má šedý zákal, potom aj taký Igor je pekný, no a k tomu pekný plat, tak je aj dobrý. A ťapka po ritke a Igorko prihodí aj nejaké prémie. "

Pán Vlado: " Tá mladá pani spadla z jahody? Asi z hrušky. "

Chvály, chvály samé chvály

V závere videa sa pani tajomníčka chváli úspechmi ministerstva financií. "Ministerstvo pripravilo plán obnovy, pripravili sme veľmi dobrý rozpočet, podarilo sa veľmi zefektívniť činnosť ministerstva,..., Čiže našliapnuté to máme veľmi dobre, len treba tomu dať trošičku priestor," uviedla Veronika Gmiterko.

Anton Hrnko: Buďme radi, že sa ČSFR rozdelila!
Anton Hrnko je známejší skôr, ako politik - zakladajúci člen SNS, kde kandidoval aj na post jej predsedu. Menej známe o ňom je, že pôvodne sa venoval histórii a ako historik aj pôsobil. A práve z pohľadu historika rozoberá udalosti, ktoré viedli k... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik