Heredoš: Konečne to začalo, opičie kiahne útočia!
04 | 08 | 2022 I Eka Balašková

Miroslav Heredoš, kandidát na post primátora mesta Bratislava  sa na Facebooku priznal a odľahlo mu! Prišlo totiž to, čo sa už nejaký čas čakalo - opičie kiahne naberajú na intenzite. Zatiaľ len v New Yorku, ale vieme, ako sa šíria epidémie. Alebo nevieme? Vysvetlí nám to sám Heredoš.

Bál sa, že to ani nepríde

"Mesto NEW YORK je od včerajšieho dňa epicentrom opičích kiahní. Majú stav ohrozenia verejného zdravia," píše Heredoš s tým, že pripomína, že k nám to príde o nejaký mesiac.

"Presne ako varovala WHO pár dní nazad, presne to sa ako podľa scenára deje," ozrejmuje poslanec fakt, ako mohol niečo také očakávať. Zároveň pripomína, čo to bude znamenať: "Rúška, nariadenia, obmedzenia, núdzové nariadenia, zmeny - šliapanie po právach newyorčanov."

Čo je to za vírus?

Heredoš pripomína, že ešte donedávna to bol vírus, ktorý sa prenášal pohlavným stykom.  "Do pár dní to bude nový vírus prenášaný kvapôčkami pri objatí a blízkom kontakte, kašli a podobne," prorokuje poslanec, ktorý nechápe, že na túto udičku ešte niekto skočí: "Želám newyorčanom silu do boja, lebo toto je už mentálny masaker."

Premiér ide krotiť byrokraciu. A kde bol doteraz?!?
Komunikuje premiér Eduard Heger na svojej facebookovej stránke o inom Slovensku, než v akom žijú občania? Inak sa totiž nedá vysvetliť to, že svoju vládu prezentuje v najlepšom svetle. No štát, ktorý spravuje, sa nám sype ako domček z karát. O jeho... Čítať ďalej
03 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu.

Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik