Štylistka zhodnotila Remišovej šatník. Jej slová ministerku nepotešili, Remišová vysvetľovala
31 | 07 | 2022 I Gabriela Fedičová

Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie má vskutku pestrofarebný šatník. Experimentovania sa nebojí, ale slová módnej štylistky Lucie ju zrejme nepotešili. Reakciu Remišovej priniesol portál plus7dni.pluska.sk.

„Pani ministerka zvolila pre ňu typické šaty s opaskom v páse, tiež nechýba ani golier, ktorý sme u nej videli už v rôznych vyhotoveniach,“ zhodnotila Lucia, ambasádorka wibo. 

Šaty ministerky Remišovej podľa nej nepôsobia zle, ale robia ju staršou.

„Nikoho nechcem uraziť, no pri dnešnom výbere moderných strihov, látok a farieb viacero jej modelov pôsobí ako z iných čias, aj keď určite neboli najlacnejšie,“ vysvetlila okrem iného štylistka Lucia.

Veronika Remišová chce bojovať proti hoaxom. Vyčlenila 200 tisíc Eur. Ľudia jej dali v komentároch nápad doslova vyžrať
„Denno-denne sme vystavení dezinformáciám, hoaxom a klamstvám nepriateľskej propagandy, ktorých cieľom je manipulovať verejnú mienku a vnášať do spoločnosti chaos,“ myslí si Veronika Remišová (Za ľudí), ministerka investícií, regionálneho rozvoja a... Čítať ďalej
30 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová

Remišová bojuje proti klimatickým zmenám aj šatníkom

„Módna polícia mi vyčíta, že si neváham obliecť tie isté šaty viackrát, no som presvedčená, že ak chceme účinne bojovať proti klimatickým zmenám a chrániť planétu, musíme pre to aj niečo spraviť, ináč sú to len prázdne reči," uviedla predsedníčka strany Za ľudí v reakcii na hodnotenie módnej štylistky Lucie pre portál plus7dni.pluska.sk.

 „Nové šaty každý deň a na každú príležitosť určite nie sú udržateľným riešením, pretože textilný priemysel je zodpovedný za pomerne veľkú časť emisií skleníkových plynov, a čo je horšie, je to jedno z najnáročnejších odvetví pokiaľ ide o spotrebu vody," vysvetlila.

Dag Daniš: Za „fašistu,“ či „toxického“ dnes označia kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride
Dag Daniš si myslí, že za „fašistu,“ či „toxického“ dnes označia kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride. Je presvedčený, že dnes sú podstatné kampane a účinné sú podľa neho aj tie manipulatívne. „Keď sa Sulíkovi, prezidentke a médiám... Čítať ďalej
29 | 07 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik