Dag Daniš: Za „fašistu,“ či „toxického“ dnes označia kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride
29 | 07 | 2022 I Gabriela Fedičová

Dag Daniš si myslí, že za „fašistu,“ či „toxického“ dnes označia kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride. Je presvedčený, že dnes sú podstatné kampane a účinné sú podľa neho aj tie manipulatívne.

„Keď sa Sulíkovi, prezidentke a médiám nepodarilo získať Hegera na svoju stranu (proti Matovičovi), skúšajú to z opačného konca,“ píše na sociálnej siete jeden z najznámejších komentátorov Dag Daniš, ktorý aktuálne pôsobí v denníku Štandard.

„Médiá spievajú smutné balady o dohodách vlády s "fašistami". Hoci Taraba určite nie je spojený s fašistickou ani neonacistickou politikou. To však nie je podstatné,“ myslí si Daniš.

Podstatné sú kampane a aj tie krivé a manipulatívne sú predsa účinné, myslí si Daniš

„Poslanca Krúpu zlomil v páse už prvý komentár v Denníku N. Je to nešťastná hra. Lebo ako "fašistu" či "toxického" dnes môžu odpísať takmer kohokoľvek, kto nepokľakol na dúhovom Pride,“ tvrdí Daniš.

„Len pripomínam, že nedávno tie isté progresívne médiá nadávali do fašistov Sulíkovi a dnes v ňom vidia záchranára pred "fašistickou vládou,“ dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti.