Ozaj Slovák znesie všetko?
09 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

"Slovák znesie predsa všetko," tvrdí Marek Géci z mimoparlamentnej strany Život - národná strana na svojej sociálnej sieti. 

Toto jeho konštatovanie však nie je žiadna dobrá správa.

Politika výhovoriek

"Politika tejto vlády sa nesie v duchu, že nemohli sme lebo C-19, nemôžme a musíme lebo vojna! Pán Matovič nám oznamuje, že vojna nás bude stáť 2 miliardy Euro a dane budú musieť íst hore..." Hovorí M. Géci: "Pán Matovič, ale kto sa nás občanov na niečo pýta keď vláda rozhoduje?"

Začnú pracovať?

"Takže ak ste s Hegerom ešte nestratili poslednú súdnosť, prestante poškodzovať Slovensko a reálne začnite pracovať pre občanov Slovenska. Mladí ľudia, rodiny a dôchodcovia to už nezvládnu!" Pripomína právnik Géci

Tu skladáte účty

"Či zvyšovanie daní, energií, potravín, pohonných hmôt je iba výsledok trhu?" Pýta sa M. Géci a hneď aj dáva odpovede: "Je to výsledok Vašej vnútornej politiky a politiky EÚ. A nevťahujte to do propagandy, žiaden Rus ma tu neplatí. To je realita a to sú čísla" Uzatvára M. Géci.

Poľako a USA rokujú o použití stíhačiek na Ukrajine
Pentagon zamietol utorkový návrh Poľska, aby presunul bojové lietadlá MiG-29 do Spojených štátov na dodanie Ukrajine. Verejnosť o tom informovala CNN. Pentagon neverí v úspech Tlačový tajomník Pentagonu John Kirby vyhlásil, že Pentagon neverí... Čítať ďalej
09 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik