Čo tak konečne niekomu zobrať klávesnicu?
06 | 03 | 2022 I Ivan Brožík

"Súčasťou posledného rozšírenia NATO “smerom k Rusku”  bol práve vstup Slovenska do NATO v roku 2004." Rozdumuje na sociálnej sieti najmúdrejšia slovenská politička, polyhistorička Veronika Remišová.

Polyhistor -  vedec zaoberajúci sa mnohými vednými odbormi. (Napríklad Leonardo da Vinci, Galileo Galilei, Matej Bel či Abú Rajhán Muhammad ibn Ahmad Bírúní.)

Ak by, tak by

"Ak by boli pri moci títo politici ()adresované Jurajovi Blanárovi v televíznej diskusii- pozn. red. HD), ktorí chcú ustupovať Putinovi pri každej nezmyselnej požiadavke ohrozujúcej suverenitu slobodných štátov, dnes by sme neboli v NATO a ruské tanky by už zrejme boli  na Slovensku."

"Slovensko chce nažívať v mieri s každým, no to neznamená, že sa budeme zase skláňať ako poslední lokaji pred absurdnými požiadavkami Ruska, ako to chce Juraj Blanár a Smer." Dodáva múdra Veronika Remišová na sociálnej sieti.

Hra s ohňom, alebo zaťahuje nás do vojny?
"Slovensko a Európa bez Putinovho plynu a ropy vydrží. Putin bez našich peňazí nevydrží," konštatuje na sociálnej sieti Juraj Šeliga (Za ľudí). Juraj Šeliga je presvedčený, že je čas zavrieť kohútiky na našej strane. "Aj keď nás to bude “bolieť”,... Čítať ďalej
06 | 03 | 2022 | Gabriela Fedičová

_____________________

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik