Výzva R. Fica prezidentke a premiérovi
05 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

V jeho výzve dvom ústavným činiteľom zo dňa 5. marca odznelo, aby si uvedomili, že nie sú hovorcami amerického veľvyslanectva v Bratislave.

Výzvu komunikoval Robert Fico (Smer-SD) cez svoj stranícky profil na sociálnej sieti.

Príhovory

Robert Fico na sociálnej sieti kritizoval aktuálne príhovory prezidentky Zuzany Čaputovej a premiéra Eduarda Hegera (nom. OĽaNO): "Včera a dnes som si pozorne vypočul Vaše príhovory a som zhrozený, že ako prezidentka a premiér opakujete len slová americkej administratívy. Nemáte na nič vlastný názor a neustále len potvrdzujete svoju nekompetentnosť a obsahovú prázdnotu."

Takéto zvyšovanie cien pečiva si nepamätajú ani sedemdesiatnici!
Od vypuknutia konfliktu na Ukrajine prešlo desať dní, ale pšenica je o tretinu drahšia, ako predtým. Najväčším vývozcom pšenice na svete je totiž Rusko, informujú tvnoviny.sk Kedy nás to čaká? Čo do vývozu obilia, Ukrajina je piatym najväčším... Čítať ďalej
05 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Volilo ich veľvyslanectvo?

Podľa predsedu Smeru by si prezidentka a predseda vlády mali uvedomiť, že nie sú hovorcami veľvyslanectva USA. "V prvom rade zodpovedáte za Slovensko a jeho občanov. O nich sa musíte starať a ponúkať im riešenia. Ako zareagujete na brutálne zdražovanie, ktoré sa ešte znásobí, ak naplníte americký sen a prestanete dovážať plyn a ropu z Ruskej federácie?"

To nie je jediná otázka

Robert Fico v nich pokračuje: "Čo chcete robiť s rozkladom demokracie a právneho štátu na Slovensku, ku ktorému prispievate schvaľovaním cenzúry a likvidácie opozície cez trestné právo? Už pre Vás skončil Covid? Aká bude Vaša odpoveď čoraz nervóznejším zdravotníkom?"

Netušia, čo majú robiť?

Predseda Smeru uzatvára: "Najskôr ste sa prikryli Covidom, teraz politicky využívate vojnu na Ukrajine, ktorú podporujete smrtiacou muníciou a len veríte, že príde niečo nové, čo Vám pomôže skrývať nekompetentnosť a umožní prednášať lacné reči, z ktorých sa ľudia na Slovensku nenajedia."

Poslanec Šipoš: Pán predseda, brzdite!
Poslanec Michal Šipoš (OĽaNO) bol hosťom redakcie Sme, kde v rozhovore odpovedal na niekoľko otázok. Okrem iného aj na tému svojho straníckeho predsedu. Keď dvaja robia to isté, nie vždy je to to isté, potvrdzuje M. Šipoš pre SME, ktorý vidí... Čítať ďalej
05 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik