Poslanec Šipoš: Pán predseda, brzdite!
05 | 03 | 2022 I Eka Balaskova

Poslanec Michal Šipoš (OĽaNO) bol hosťom redakcie Sme, kde v rozhovore odpovedal na niekoľko otázok.

Okrem iného aj na tému svojho straníckeho predsedu.

Keď dvaja robia to isté,

nie vždy je to to isté, potvrdzuje M. Šipoš pre SME, ktorý vidí rozdiel v protestoch spred Bonaparte. Dbali vraj na to, aby to bol slušný protest.

"Protestujúcich sme upozorňovali, aby boli slušní a nevyvolávali násilie. Keď sa pozrieme na obrovskú skorumpovanú haciendu Bonaparte, ktorú postavil daňový podvodník Bašternák, býval tam Fico a jeho sused bol Kočner – všetci sme vedeli, že je to symbol korupcie," upozorňuje Šipoš. 

"Porovnávať to s tým, že sa chodia vyhrážať obyčajným jednoduchým ľuďom, ktorých si ľud zvolil za poslancov, a vypisujú im rôzne násilné odkazy, že skapeš, obesíme ťa, si vlastizradca, je z môjho pohľadu úplne cez čiaru."

Ficovu rétoriku odmieta

"Nemyslím si, že Igor Matovič používa rétoriku ako Robert Fico. To, čo hovorí Fico, je pre mňa úplne cez čiaru." Konštatuje Šipoš, no pripúšťa: "Áno, Matovič by mohol zjemniť slovník alebo by to mohol povedať krajšie, ale je známy tým, že čo na srdci, to na jazyku."

Úzkosť je normálna, no vieme ju zvládnuť
Vojna. Utečenci. Hrozba rozšírenia konfliktu. Bezmocnosť. To sú všetko pojmy, ktoré v nás logicky vyvolávajú strach a úzkosť. Tieto pocity sú normálne, vieme s nimi však bojovať. Ako, poradí Zuzana Juráneková, poradkyňa z občianskeho združenia... Čítať ďalej
05 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD.

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik