Krst knihy poslanca NR SR Jána Podmanického
05 | 03 | 2022 I Emanuel Orban

Kysucká knižnica v Čadci na sociálnej sieti sprístupňuje informácie o krste najnovšej knihy politika, starostu obce Stará Bystrica(okres Čadca), autora publikácií Povesti rieky Kysuca (2000), Za oponou kysuckých dejín (2002), Kysucké povesti (2002)  Jána Podmanického.

Krst knihy 

V Kysuckej knižnici v Čadci sa 3.marca 2022 uskutočnil slávnostný krst najnovšej knihy poslanca NRSR Jána Podmanického(SMER-SD) s názvom Muž, ktorý sadil knihy za účasti slovenského básnika, prozaika a publicistu Mariána Grupača. Hlavnú záštitu nad podujatím prevzal Žilinský samosprávny kraj a občianske združenie Literárny kompas. Podujatie uvádzala moderátorka TV RAJ Katarína Borisová. 

Marián Grupač je aj krstným otcom uvedenej knihy. Na slávnostnom spoločenskom podujatí účinkovali ilustrátor Ondrej Zimka, „herci Detského a mládežníckeho divadelného súboru EVA - Naďa Liščáková a Pavol Prívara a talentovaná hudobníčka a speváčka Nadežda Podmanická.“ Na svoje chúťky si prišli priaznivci literatúry, kultúry a umenia. Účasť hostí bola bohatá, čo vieme vyčítať aj z fotodokumentačného materiálu tejto významnej spoločenskej akcie.

Podmanický o zatvorených školách: Toto je genocída celej generácie
02 | 02 | 2021 | Timotej Dudka

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik