Ťažké boje pri Kyjeve
24 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

V Gostomeli pri Kyjeve prebiehajú aktívne boje, hrozí vstup síl Ruskej federácie do vládnej štvrte Kyjev. Informuje agentúra ua.interfax.

Poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny Mychajlo Podoliak uviedol, „že nepriateľský výsadok by mohol vstúpiť do vládnej štvrte v centre Kyjeva, aby vykonal špeciálnu operáciu na zvrhnutie ukrajinskej vlády.“

Prebiehajú ťažké boje

"Vylodenie je možné v Gostomeli (dedina Gostomel, Kyjevská oblasť - IF) momentálne prebiehajú ťažké boje a možný je aj pokus preniknúť do vládnej štvrte. Jedným z cieľov je odstrániť najvyššie vedenie krajiny," povedal Podoliak na brífingu.

Agresívne kybernetické útoky na Ukrajinu
„Kybernetické útoky na informačný priestor Ukrajiny, ktoré zosilneli 23. februára 2022, pokračujú,“ uviedol pre agentúru interfax podpredseda vlády - minister pre digitálnu transformáciu Ukrajiny Mychajlo Fedorov. Bránime sa "Celú noc sme bránili... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

_________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.