Smer vyvesil bilbordy, z ktorých niekoho rozdrapí
23 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Naše billboardy so zoznamami zradcov sú už po celom Slovensku. Toto sú zábery z Pezinka a Prievidze. No nie sú rozkošné?" baví sa zjavne na  jasne pomenovateľný účet na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

"Ja viem, že liberálnu mafiu vytáčame. Zúria, trolujú, píšu na nás trestné oznámenie, mňa by najradšej vyhodili zo SAV-ky. Neuhneme ani o milimeter. Ak sa im nepáči, čo sa dnes deje na Donbase, tak nemali sami schvaľovať okupáciu Slovenska zo strany USA." Citát Ľuboš Blaha.

"Ak sa im nepáči, že slovenskí hokejoví hrdinovia odmietli stretnutie s Čaputovou a vládou, tak ich mali ísť podporiť do Pekingu a nie sa na nich len priživovať."

"Ak sa im nepáči, že ľudia nenávidia vládu,...

...nemali im ničiť životy počas pandémie, nemali po nich bliakať, že sú dezoláti a dobytok, nemali sa hrať na nadľudí."

"Ak sa im nepáči, že Slováci už neveria ničomu, ani polícii,...

...nemali zabiť Milana Lučanského a nechať lipšicovskú mafiu rozožrať štát."

Zradili Slovensko

"Na všetkých frontoch. Ľudia tu nechcú žiadnych amerických Rambov a oni ich sem napriek tomu dovliekli..." Píše okrem iného v statuse na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Heslom dňa "demokratov" sú sankcie (a fazuľa)
Kto ešte dnes nežiadal o sankcie proti Rusku, nech sa prihlási u súdruha Žinčicu! Vzorní Korčokovci, Klusovci, Čaputovci a iní liberálno progresívni štréberi už sa prejavili. Sankcie, sankcie, sankcie! Keby neboli tak zúfalo trápni popri rôznych... Čítať ďalej
22 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_______________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok