R. Fico: Všetko je inak, len médiá sa nezmenili
21 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Robert Fico (predseda Smeru-SD) si pripomína vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Vo svojom videu na sociálnej sieti rekapituluje dianie bezprostredne po vražde, ale aj po voľbách.

Píše sa rok 2022 a všetko je inak, hovorí R. Fico.

Nezmenili sa novinári a médiá

"Chápu, že vládna koalícia zdochýna," tvrdí vo videu predseda Smer-SD: "Doslova pred očami im mizne obraz volieb z roku 2020 a prehru svojich miláčikov vnímajú predovšetkým, ako svoju vlastnú prehru." Tú však priznať nemôžu a tak za každú cenu držia vládnu koalíciu, pripomína R. Fico a menuje množstvo káuz, pri ktorých by médiá nemali byť ticho. 

R. Sulík: Odchod Sme rodina z koalície ZATIAĽ nie je na stole
Hosťami Michala Kovačiča v relácii Na telo boli minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a nezaradený poslanec Peter Pellegrini (Hlas-SD) Okrem rastu cien, vnútorných bojov v koalícií rozoberali aj hrozbu vojny na Ukrajine. Hrozba vojny na... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pár slov k novinárom

Robert Fico práve novinárom odkázal: "Môžete páni novinári, kričať, koľko chcete. Váš hluk nikdy neprehluší pravdu o tom, kto ste a komu slúžite. Pravda, objektivita a Slovensko to určite nie sú." 

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.