Načo ste kupovali vakcíny?! Odstúpte
20 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Heger, Lengvarský, povedzte Slovensku pre koho ste nakúpili ďalších 600 000 kusov Novavaxu na Omikron?! Platíte to vy, alebo my všetci? Odstúpiť!“ Píše vo svojom statuse na socialnej sieti JUDr.Marek Geci za Slovensko, za občanov.

Toto sú nákupy priatelia

1„Už aj dieťa vie, že na Omicron je  jedno či máme včeličku, alebo nie, priebeh je zhruba rovnaký

2. Nevieme čo bude o týždeň, nie o 5-6mesiaciov, už dnes sú štúdie, že včeličky na danú mutáciu sú ,,vylúhovaný čaj"... a Lengvarskému nevadí, že na sklade mu bude ležať ďalších 600 000 včeličiek od spoločnosti, ktorá len tak náhodou po 33rokoch ,,vstala doslovne z mŕtvych"a zrazu od nej nakupuje celý svet ,,dobrotu"???

Ministerka Kolíková dostáva "náklad" z každej strany
Poslanec Národnej rady (NR) SR za OĽANO György Gyimesi si myslí, že ak sa ministerka spravodlivosti Mária Kolíková nenaučí robiť kompromisy a bude naďalej presadzovať súdnu mapu tak, ako doteraz, reforma neprejde, a dočká sa tak vyjadrenia... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

3.Koľko máme ešte ležiakov na skladoch, čo sa ľudia nezavčeličkovali? Tie pôjdu kde, plus ďalších 600 000 kusov?

4. Kto zaplatí za tieto nehanebné Covid nákupy a možno aj škody?

Odstúpte!!!

Píše na záver Géci.

Európa ako obeť súboja dvoch veľmocí?
Vladimír Palko sa vo svojom statuse venuje poslednému vývoju na Ukrajine, evakuácii na Donbase, reakcii Ruska na americkú odpoveď na ruské výzvy a k prehláseniu Bidena, že Putin už urobil rozhodnutie zaútočiť na Ukrajinu. Vývoj na Ukrajine Ruská... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.