Remišová a Kollár sú sabotéri!
19 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Na tom konštatovaní, ktoré sa zjavilo na sociálnej sieti, je zvláštne iba to, že ho napísala koaličná politička Lucia Ďuriš Nicholsonová. Koaličníkom sa fakt za dva roky podarilo zo Slovenskej republiky spraviť dokonalý cirkus Humberto, avšak s oveľa nižšou úrovňou produkcie.

"Richard Sulík má v tomto úplnú pravdu", píše Nicholsonová. (Hovoril dačo o nádoru na krku v súvislosti s koaličným partnerom Sme-rodina - pozn. red. HD.)

Dvojka sabotérov

"Remišová a Kollár sú sabotéri, ktorí reálne ohrozili svojou malosťou možnosť čerpať Fond Obnovy." konštatuje Nicholsonová.

O sebe?

"Aby ukojili vlastné ješitné egá, potopili Máriu Kolikovú a jej súdnu reformu. Je veľmi nebezpečné mať sebastredných politikov vo vláde a ukazuje sa, že je úplne jedno, či ide o ženu alebo chlapa." Záhadne končí svoj status na sociálnej sieti Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Urazená Remišová Žilinkovi: Takýto TRAPAS sa mi môže stať, nerobte z toho také HALÓ
Chybička "se vloudila"? Podpredsedníčke vlády Veronike Remišovej zrejme nestačí, že Slováci si z nej robia žarty kvôli DPH. Tak sa rozhodla pobaviť spoluobčanov opäť. Generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi poslala, ako ona sama tvrdí, veľmi... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

___________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.