EÚ je už len nechutná politická totalita! Čo odkázal Uhrík europapalášom?
18 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Ja vám gratulujem! Tú boľševickú zásadu, že právo je vôľa vládnucej elity povýšená nad zákon, ste dotiahli do absolútnej dokonalosti! Rozohnil sa europoslanec Milan Uhrík na pôde Európskeho parlamentu. Čo vyčíta poslancom v Bruseli?

Európsky súdny dvor schválil, že EÚ môže trestať Maďarsko a Poľsko a ďalšie štáty za to, že nedodržiavajú tzv. európske hodnoty a právny štát, konštatoval Uhrík v svojej reči v Európskom parlamente.

"Napríklad Maďarsko za to, že schválilo tzv. Orbánov zákon, ktorý zakazuje pedofilom vstup medzi deti na školy," krútil hlavou politik.

Strácate kontakt s realitou

"Ja vám gratulujem! Tú boľševickú zásadu, že právo je vôľa vládnucej elity povýšená nad zákon, ste dotiahli do absolútnej dokonalosti. Žijete vo svojom vlastnom svete, strácate kontakt s realitou. A tak to potom aj vyzerá. Trpí celá Európa," myslí si europoslanec.

Kto vás platí, pán Šeliga?
Zaujímavý dialóg sa rozvinul na sociálnej sieti. Vcelku trefne naň reagoval v statuse Andrej Danko. Nazval ho: Kto Vás platí, pán Šeliga? "Pán Šeliga sa ma vraj verejne na Facebooku pýta, kto ma platí, keď som na hranici kritizoval príchod vojsk... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pre europapalášov má aj jasný odkaz: "Sedíte tu pyšne ako pávy, ako nejakí páni Európy, ktorí si myslia, že môžu všetkým diktovať a trestať každého, kto s nimi nesúhlasí. Ste fakt mimo. Úplne ste stratili kontakt s realitou!"

Toto nie je EÚ, do ktorej sme vstupovali

Podľa Uhríka toto nie je EÚ, do ktorej sme vstupovali. "Toto je už len nechutná politická totalita!" 

"Držíme palce Poliakom a Maďarom v boji proti bruselskému liberálnemu valcu. Zatiaľ iba neoficiálne, ale verím, že po najbližších slovenských voľbách už aj oficiálne v novej pronárodnej vláde," uzavrel Uhrík.

Tomáš si podal Matoviča: Ďalšie nahrávky ukážu, čo máte na rováši VY!
Mikulca prišiel brániť len Matovič. Zjavne má on sám za ušami! Toto si myslí opozičný poslanec parlamentu a hlasák Erik Tomáš. Vo vystúpení v parlamente to ministrovi financií poriadne vytmavil. Ministra vnútra Romana Mikulca prišiel pri jeho... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.