Konečne sa našiel vyzývateľ pre progresívca Valla!
18 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Miroslav Heredoš vystupuje z Uhríkovho hnutia Republika! A pred občanov a svojich podporovateľov predstúpil so zásadným vyhlásením.

Proti Vallovi

"Dnes 18. februára 2022 oznamujem svoju kandidatúru na primátora mesta Bratislava a tiež kandidatúru na mestského poslanca v bratislavskom zastupiteľstve. Na to, čo robí Matúš Vallo, sa totiž už nedá pozerať. Stačilo! Stačilo a tretí krát stačilo!" Oznámil politik svoju kandidatúru na sociálnej sieti.

Podľa Heredoša Bratislava potrebuje vo vedení a medzi poslancami konzervatívnych a pre občanov pracujúcich ľudí!

Chce kandidovať ako občan

Zároveň týmto oznamuje, že vystupuje z hnutia Rrepublika, kde takmer rok pôsobil ako krajský predseda. Chce tým jasne dokázať občiansky rozmer svojej kandidatúry. "Dnes vystupujem z hnutia Republika. Chcem totiž kandidovať ako občan, nie ako kandidát politického zoskupenia," uviedol politik.

"Vyhlasujem, že so svojím formujúcim sa tímom a programom jednoznačne vystúpime proti Matúšovi Vallovi a budeme sa spoločne usilovať, aby sme občanom Bratislavy ukázali lepšiu, konzervatívnejšiu a hlavne občianskejšiu cestu spravovania nášho hlavného mesta!" Uzavrel Heredoš.

EÚ je už len nechutná politická totalita! Čo odkázal Uhrík europapalášom?
Ja vám gratulujem! Tú boľševickú zásadu, že právo je vôľa vládnucej elity povýšená nad zákon, ste dotiahli do absolútnej dokonalosti! Rozohnil sa europoslanec Milan Uhrík na pôde Európskeho parlamentu. Čo vyčíta poslancom v Bruseli? Európsky súdny... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.