„Matovičovská sekta“ zabúda na to svoje podnecovanie
16 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec NRSR Matúš Šutaj Eštok sa na svojom facebookovom profile vyjadril k podaniu trestných oznámení za to, že sa vyhrážajú koaličným poslancom, ktorí hlasovali za obrannú dohodu s USA. Koalícia však zagágala ako trafená hus. Pre ňu je už dávno typická nenávisť k oponentom a pohŕdanie ľuďmi.

„Poslanec OĽaNO Krupa predviedol podľa Šutaja Eštoka v nedeľnej diskusii v plnej nádhere svoje osobnostné chrapúnstvo. Opozičných poslancov nazýval panákmi, kremeľskými bratmi, tykal im a posielal ich k ich materi. Poslanec Pročko dnes verne napodobňoval vodcu sekty Matoviča a svojimi výkrikmi ako nepozvaný hosť prerušoval tlačovku HLASU. Minister Naď nazýva protestujúcich ľudí opicami a mohol by som pokračovať ešte dve hodiny.

A táto jedna banda, ktorá sa navzájom preteká v oplzlostiach, ide iných nazývať luzou a žumpou?

Kto tu zaviedol nenávisť ako pracovný nástroj?

A ešte majú tú drzosť postaviť sa pred kamery a so svojimi bratmi z SaS idú nariekať, že im ľudia za hanebnú zmluvu s USA škaredo vypisujú na sociálnych sieťach? A kto asi zaviedol nenávisť ako pracovný nástroj do slovenskej politiky? Nebol to náhodou ich guru Igor Matovič?

To už naozaj všetci zabudli, ako každý týždeň zvolávali demonštrácie pred byty Roberta Fica a nebohého Pavla Pašku? A na tieto protesty nosili drevené šibenice a vyhrážali sa ich rodinám? Vtedy to bolo v poriadku? A dnes idú pre pár vulgárnych komentárov podávať trestné oznámenia?

V žiadnom prípade neschvaľujem násilie. Ale táto partia dnes žne to, čo sama zasiala. Nenávisť, aroganciu, urážky a vulgarizmy.“

Mocenskí hejteri slovenskú spoločnosť z najhlbšej krízy od 90. rokov nevyvedú
"Nie sme luza, žumpa ani osprostení občania" ohradzuje sa voči mocenskému hejtu politiky, bývalý veľvyslanec, Peter Weiss. Jeho blog, pôvodne uverejnený na webe nazory.pravda.sk prevzal na sociálnej sieti aj Vladimár Bajan a neskôr Marian... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

__________________________________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.