Vystúpenie Krúpu v RTVS: Inteligenčné dno, suterén a stoka, myslí si M. Heredoš (Republika)(VIDEO)
14 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Poslanec Krúpa s 1 864 preferenčnými hlasmi sa správa ako posledné prasa! Takto nelichotivo označil poslanec Národnej rady SR za OĽaNO Juraja Krúpu opozičný politik Miroslav Heredoš z hnutia Republika. Niet sa čo čudovať! To, čo si dovolil v priamom prenose....

Ten sa teda naozaj predviedol

Koaličný poslanec Krúpa využil priamy prenos RTVS a jej reláciu O 5 minút 12 na to, aby sa predviedol pred celým národom. Jeho oplzlé poznámky si veru vypočuli všetci!

"To, čo tento arogant predvádzal v RTVS, to je už naozaj inteligenčné dno, suterén a stoka. Takto môžu naozaj fungovať len vládni poslanci. Krúpa & Partners," vytočila do biela Krúpova nechutná poznámka Heredoša.

Podľa neho sú politici Smeru či Hlasu vedľa takýchto kreatúr v diskusii normálne štátnici. "Toto musí čím skôr odísť! Hneď!" Uzavrel opozičný politik.

Ľudia s ním súhlasia

Slavomír si myslí: " Debil v politike nebezpečnejší, ako nepriateľ." Dominika sa rozčúlila ešte viac: "A tomuto individuu sa skladame na plat." A pridal sa aj Štefan: "Krúpa úbožiak, mamlas. Nazýva slovenských občanov trolami, zmrd prolhanej!"

Ale mainstreamu vulgarizmy predstaviteľa koalície v priamom prenose opäť akosi unikli!

Krúpa prerazil akékoľvek mysliteľné dno
Historik a politológ Eduard Chmelár na svojom profile na sociálnej sieti vyjadril k arogantnému a správaniu propagátora obrannej dohody s USA poslanca NRSR Juraja Krúpu (OĽaNO) v nedeľnej relácii RTVS O päť minút dvanásť. Jeho správanie však... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.