To oni fakt idú urážať Slovákov?
14 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Viete, čo je najvtipnejšie? Rozoberali ma všetky telky, ale ani jedna nemala odvahu ma pozvať do televízie, aby ma priamo konfrontovali - novodobí hrdinovia, prosím, natočte o nich pokračovanie Braveheartu!" Zdá sa, že Ľuboš Blaha sa na sociálnej sieti doslova zabáva na stupidite koaličných politikov a servilných moderátorov. 

Poznámka red. HD: Inak otázka na tému "bruselský novinársky kódex" - nemá náhodou z tohoto kódexu vyplývajúcu povinnosť moderátor relácie zastaviť diskusiu o človeku, ktorý nie je prítomný v štúdiu? Tu má každý plnú hubu demokracie, ale v praxi o nej nemá ani šajnu. Tak v médiách hlavného prúdu, ako aj v koaličnom politickom prostredí.

"SMER-SD do relácie O 5 minút 12 nominoval mňa. Bol som zamietnutý. Keď Krúpovi povedali, že má ísť so mnou diskutovať, tak tak vytreštil oči, že sa doteraz nevrátili naspäť. Chúďa vypúlené." oprávnene sa baví nad "toľkou mierou politickej statočnosti" Ľuboš Blaha. "A Klus vraj tri dni nevyšiel z toalety. Tak veľmi sa so mnou boja diskutovať, ale tak radi do mňa kopú, keď tam nie som - povedzte, existuje zbabelejšia forma života ako Krúpa a Klus?"

Otázka pre Radu pre vysielanie a retransmisiu, ako aj Radu RTVS - to považujete za vyvážený reláciu?

"Najlepšia je ale STV-čka. Tak oni vyhovejú koalícii a zarežú moju účasť v relácii. A potom, keď sa uistia, že sa nemám ako brániť, tak tam Makara začne huckať proti mne a šíriť o mne klamstvá. To je fér asi ako Mníchov 38. Na Markíze to isté. Kovačič sa celé roky bojí zavolať ma do diskusie, lebo by sa ukázalo, aký je to intelektuálny nedorobok. A mozog mu zatemňuje jeho smečkárska manželka Hanzelová. Ale keď tam nie som, tak je veľký hrdina. Púšťa moje prejavy z protestu a spoza handry vypuľuje tie svoje nenávistné očká." Pokračuje Ľuboš Blaha.

Propaganda bez znalosti, ale za každú cenu

"A potom ho Juro Blanár spláchne ako pavúčika do záchodu. Vraj podľa medzinárodných zmlúv Američania nemôžu na Slovensko doviezť jadrové zbrane... A Juro, že - podľa ktorých, pán Kovačič? A ten tragéd vypotil, že si nepamätá názov. Prepánakráľa, to je trdlo. Však žiadna taká zmluva neexistuje - Američania môžu jadrovými zbraňami obložiť aj celý Sliač a nič s tým nezmôžeme. Ale že toto nevie moderátor Markízy, to je ukrutná hanba. Keď už Kovačič toľko slúži Američanom, aspoň by si mohol prečítať znenie tej ich americkej interpretačnej doložky, kde oni sami píšu: 
"Uznávajúc, že ... jadrové zbrane USA sú ďalej rozmiestňované na územiach niektorých spojeneckých štátov NATO ... a sú v súlade so Zmluvou o nešírení jadrových zbraní, a že DCA ... nezakazuje rozmiestňovanie konkrétneho druhu zbraní..." Šach-mat."

Tak toto je naozaj z ríše snov

"Pri Vasilisi Remišovej ...začínam mať podozrenie, že ju tam volávajú ako komediálnu vložku. Osôbka, ktorá netuší, aké je na Slovensku DPH a na glóbuse by trištvrte hodiny hľadala aj Rusko, vyhlási, že Slováci majú v geopolitike "chaos"? To oni fakt idú urážať Slovákov? Remišová s erudíciou Filmárika a Filmušky ide poučovať národ? Slováci veľmi dobre vedia, kto za ostatných 30 rokov viedol agresívne vojny v Iraku, Juhoslávii či Líbyi a nie, Rusko to nebolo! 

Stachanovcom propagandy

"Slovensko už má celej tej americkej propagandy plné zuby. O to viac, že nositelia tejto propagandy sú jednobunkovce ako Krúpa, Klus či Remišová - a ospravedlňujem sa všetkým mierumilovným jednobunkovcom, ak ich to urazilo! Sú zo Slovákov zúfalí, lebo im nežerú tie ich kraviny a tak si svoju zlosť vyburujú na mne. Denník N vyhlasuje, že ma treba zavrieť, SME dnes napísalo, vraj ma treba postaviť pred súd."

Obrovské deficity v morálke a vzdelaní

" A svorne vyzývajú Maroša Žilinku, aby ma lynčoval - toho Maroša Žilinku, ktorého okydávajú, že je ruský agent. A keď ma nezavrie, tak budú hulákať, že to je preto, lebo slúži Putinovi. Úchvatné. Myslia si, že svoje deficity vo vzdelaní a morálke vynahradia nenávisťou. A že nás umlčia. Toto je tá čaputovská beznádej, o ktorej hovoril Václav Klaus."

 
"Nie, pravda a láska v roku 1989 nezvíťazila. Zvíťazila neoliberálna hlúposť a americký hejt. Je čas zobrať si Slovensko späť!" Končí svoj status na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Tak takto - vojnoštváči!
A mám toho naozaj dosť. Upozoňujem dôrazne všetkých, ktorí verejne, bez štipky použitého mozgu, na totálnu drzovku, páchajú v priamom prenose trestnú činnosť. Platí to tak pre médiá mainstreamu, aj pre tých, ktorí si príliš sebavedome hovoria... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.