T. Taraba: Výzva prezidentke či skôr manželom Valáškovcom  
13 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec NRSR a predseda strany Život Tomáš Taraba na svojom facebookovom profile reagoval na mlčanie prezidentky Čaputovej v súvislosti so zisteniami Generálnej prokuratúry. Na základe jej správy sa vyšetrovatelia vyjadrovali o vyhrážaní sa svojim kolegom. Prezidentka, ktorá týchto vyšetrovateľov obhajovala, mlčí a doposiaľ sa nevyjadrila k závažným obvineniam.  

„Manželia Valášekovci, prosím vás, napíšte Zuzane Čaputovej, že keď dokázala do 10 minút zaútočiť na poslanca za vetu „máme novú modelku“, mala by sa vedieť ozvať, aj keď jej blízki ľudia chcú podpáliť vyšetrovateľke auto a chcú ju kopnúť na citlivé miesto.

NAKA vyšetruje NAKU
Opäť sa všetko točí okolo určite najznámejších „elitných“ vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry. Ján Čurilla, Pavol Ďurka, Milan Sabota a Štefan Mašin, boli sudcom okresného súdu Jurajom Kapinajom poslaní do vyšetrovacej väzby za... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

My nechceme, aby na Slovensku jej blízki ľudia podpaľovali zamestnancom štátu, ktorí nič nemajú s politikou, autá a ak pani Zuzana dlhé dni mlčí, začíname mať pocit, že jej srdcu je táto predstava blízka. Už vypnúť internet na Slovensku, je bizardná predstava, ale pani Zuzana násilie? Brutalita? Na žene? To fakt je vám jedno?

Posledný prejav čo ste jej napísali o Putinovi bol plný krásnych fráz ako ľudská dôstojnosť, právo na sebaurčenie. Manželia Valášekovci, chápete ako je trápne jej mlčanie?“ reagoval Taraba na už tradičné mlčanie hlavy štátu.  

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.