Matovičova sestra: Kto z týchto politických skrachovancov si ešte nekopol do Žilinku?
13 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Všimli ste si? Politickí skrachovanci, politické analfabetky aj prezliekači kabátov začali hromadne kopať do generálneho prokurátora. Konštatuje na sociálnej sieti Zuzana Belicová, sestra ministra financií Igora Matoviča. A pýta sa: Viete, čo to znamená?

Boli časy, keď Zuzana Belicová bola vernou obhajkyňou a podporovateľkou svojho brata Igora, vtedy ešte poslanca. To sú však časy dávno minulé a z Belicovej sa stala tvrdá kritička Matovičovo-Hegerovej vlády.

Spoločné úsilie vlády i koaličných poslancov

"Hocijakí zabudnutí politickí skrachovanci, všelijakí kariéristi či politické analfabetky, čo ani len výšku DPH neovládajú, prezliekači a prezliekačky kabátov, čo vždy pred voľbami cestovali zo strany do strany, aby sa len silou mocou udržali pri korytách, začali hromadne kopať do generálneho prokurátora Žilinku," všimla si už aj Belicová. 

Agrorezort radí: TOTO treba robiť, ak stretnete diviaka v meste! (VIDEO)
Diviaky na chodníku, diviaky pri električke, dokonca diviak v rade na lístok do národného divadla! Dá sa snáď už aj povedať, že kto v posledných dňoch nestretol diviaka, akoby ani nebol! Ako sa však máme zachovať? Tu je zopár rád. Ak vám nedeľnú... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

"Okydávajú ho, poskytujú zrazu rozhovory. Viete, čo to znamená?," pýta sa Belicová. 

Ohrozuje ich zabehnutý hnus

Podľa nej zistili, že mu asi nejde o koryto, ako im, ale že ich prevyšuje morálne, lebo mu ide naozaj o Slovensko, o spravodlivosť, o právo.

"A to ľudia vycítia. Viete, ako sa hovorí. Vrana k vrane. A preto do neho skrachovanci kopú. Že nezapadá medzi nich. Potrebujú ho očierniť, spoločensky znemožniť, zdeptať, vyštvať. Lebo typy ako Žilinka ohrozujú ten ich 30 rokov overený zabehnutý hnus," uzavrela Belicová svoj status.

Ignorácia médií? No ani nenávisť voči Smeru neospravedlňuje neinformovanie!
Neprofesionálne a tendenčné! Takto označila vo svojom statuse na sociálnej sieti väčšinu mainstreamových médií europoslankyňa Monika Beňová. Čím je podľa nej limitovaná povestná nezávislosť médií? Tí, ktorí ma sledujete dlhšie viete, že k ativitám... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.