Ľúbi, neľúbi, ľúbi a ak neľúbi pomôže TOTO
14 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Dnes je sviatok sv. Valentína. Hoci dnes má prevažne komerčnú podobu, kedysi bol skutočnou oslavou lásky a najmä obety jedného človeka pre šťastie ostatných. „Aby sa niečo splnilo, musíte vedieť, čo presne chcete a zároveň si to musíte vedieť predstaviť v myšlienkach aj v obrazoch,“ hovorí ezoterička Daniela Paculíková pre Plusku vesti.sk.

„Čím viac si dokážete vizualizovať svoje priania,  tým je pravdepodobnejšie, že bude kúzlo fungovať. Zmenou svojej vnútornej reality meníte vonkajší vzhľad sveta. To je v podstate kúzlo,“ objasňuje veštica.

1. Zrkadlové kúzlo

Čo ak partner dostatočne neregistuje vaše city?

Rada veštice: Vezmite červený rúž a napíšte ním na kúsok papiera: „Tak ako je tento rúž červený, tak ma bude môj drahý miluje, túži po mne a stará sa o mňa.“ Zložte kúsok papiera a hoďte ho do rieky. Následne by ste mali ísť pomaly domov. Celú cestu musíte mlčať, dokonca i vtedy, ak sa vám niekto prihovorí. Keď prídete domov, tým istým rúžom napíšte na zrkadlo: „Ja, (vaše meno) budem (meno lásky) navždy milovaná a zbožňovaná (ak to Boh chce).“ Ponechajte túto vetu na zrkadle dovtedy, kým sa vám ozve vaša láska. V tomto prípade je trpezlivosť kľúčová.

TOTO bavilo Slovensko počas uplynulého týždňa! (Fotogaléria)
Sumár toho, čo priniesol tento týždeň v originálnych "meme" obrázkoch spracovala sránka Zomri. Obrázky boli zverejnené na sociálnej sieti a ironicky poukazujú na správanie politikov, ale aj na iné celospoločenské dianie. Slováci aj v ťažkých... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

2. Kúzlo pre sklamaných

Tento rituál je vhodný pre tých, ktorí už v lásku ani nedúfajú.

Rada veštice: Zapáľte 6 sviečok, fotku svojej lásky položte na stôl.

"Najskôr umiestnite 4 sviečky do rohov fotografie, zvyšné 2 dajte hore a dole do stredu. Vznikne trojuholník v inom trojuholníku (2 trojuholníky umiestnené nad sebou sú obrátené, podobne ako Dávidova hviezda). Nechajte sviečky dohorieť. Potom pozbierajte zvyšky sviečok, dajte ich do malého bavlneného vrecka a vyhoďte do potoka. Alebo ich môžete zakopať." Píše Pluska.

3. Kúzlo posilnenia všímavosti

Ako "otvoriť oči" milovanej osobe, ktorá si však našu lásku nevšíma?

Rada veštice: Vezmite 2 kúsky papiera - červený a fialový. Na červený papier napíšte „Milujem ťa“, na fialový papier napíšte meno osoby. Vložte oba kúsky papiera spolu s horským krištáľom do malého strieborného alebo zlatého vrecúška a zatvorte ho. Úspechy zvyčajne nenechajú na seba dlho čakať.

Príďte na hranice odkázať americkým vojskám: "Yankee, go home!"
"PRÍĎTE NA HRANICE SR ODKÁZAŤ AMERICKÝM VOJSKÁM: "YANKEE, GO HOME!"" - zvoláva cez svoje konto na sociálnej sieti za socialistov Artur Bekmatov. "V snahe zabrániť schváleniu obrannej dohody s USA sme spravili maximum. Samozrejme, ďalším krokom... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

4. Sviečkový rituál

Šťastie v láske sa nájsť dá, kto hľadá- nájde. Môže mu pomôcť aj malé kúzlo.

Rada veštice: Vezmite 2 tenké, biele, mäkké voskové sviečky. Namočte sviečky do teplej vody a nechajte ich tam 5 minút, aby ešte viac zmäkli. Potom sviečky spolu obtočte okolo seba a povedzte: „Ako spojím tieto dve sviečky, tak stretnem svojho milovaného.“ Vložte sviečky do malej vázy, na obidve sviečky napíšte svoje meno a meno svojej lásky, sviečky zapáľte a nechajte úplne zhorieť. Postup opakujte 3x.

5. Kúzlo s ponožkou

Ak máte pochybnosti v láske alebo nejasnosti v citoch, tento špeciálny rituál je určený pre vás.

Rada veštice: Potrebujete na to iba ponožku, najlepšia je biela. Zoberte ju do rúk, zauzlite ju a povedzte:  "Viažem strach a pochybnosti na ponožku a nechám svoje pocity voľne plynúť a rásť. Moje slová sú jasné.“ Potom odložte zauzlenú ponožku do skrine.

Maroš Žilinka sa ohradzuje voči verejne prezentovaným tvrdeniam
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka sa ohradzuje voči tvrdeniam, že pripodobnením návrhu obrannej zmluvy s USA a okupačnej zmluvy zneuctil a zhanobil pamiatku obetí alebo sa vysmial obetiam invázie z roku 1968. Prekrúcanie a vytrhávanie viet z... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.