Tatino Matovič ohúril Slovákov! Minuli ste sa povolaniu, myslia si niektorí (FOTO)
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Tak toto sa mu naozaj podarilo! Minister financií do noci majstroval, aby potešil svoju ratolesť. A výsledkom sa pochválil aj na sociálnej sieti. Pavlínka zohnala hranol a tatinko fidlikal.

Skutočne vydarené

"... ak o dvoch v noci máte takéto nohy, ráno má takúto karnevalovú radosť váša dcérka," pochvílil sa fotkami na facebooku expremiér Igor Matovič. Očividne si najneobľúbenejší súčasný politik musel na chvíľu oddýchnuť od politikárčenia a dobre urobil.

Karnevalová maska pre dcérku sa mu naozaj vydarila. A svedčia o tom aj komentáre pod Matovičovým statusom. "....radosť v očiach dcérky hovorí za všetko, očividne sa jej dielo otca páči," píše Milan.

Z uštekaného Zuberca
Preteky psích záprahov tento rok prilákali súťažiacich zo 6 krajín. Informuje TA SR. Účastníci zo šiestich krajín sa tento víkend zišli na Majstrovstvách Slovenska – pretekoch psích záprahov 2022 v Zuberci na Orave. Riaditeľ pretekov Ľuboš Ocet... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Igor, Vaše dzeci sú z dzivokých vajéc?

A tatino Igor aj reagoval: "A to ste mali vidzet tú strašnú radost nášho kurátka, keď ju začali obdivovať iné kurátka," nezaprel svoju trnavčinu minister. A Mihaliuz sa pridal. "Igor, Vaše dzeci sú z dzivokých vajéc?"

Jana uznala, že "je to úžasné, najkrajšie masky sú vlastnoručne vyrobené". Linda sa zase pýtala, kde "zohnali gulatý polistyrén?"

"Gulatý polystyrén? Pavlínka zohnala hranol 60x40x40 a tatinko fidlikal," odpovedal Matovič.

Zdroj: FB/IM

Najprv treba oholiť nohy

Mária poučila Matoviča do budúcna: "A nohy ste si mal oholiť, aby nepriťahovali polystyrén!" Nuž dobrá rada sa vždy zíde.

Juraj však už do sobotného oddychu zakomponoval štipku politiky. "Matovič si pán, čím ďalej, tým viac si to myslím. Teda až na referendum, ale možno si svoj postoj len zle odkomunikoval."

No snáď najviac z duše veľkej časti Slovákov prehovoril práve Rastislav: "Minuli ste sa povolaniu, bol by z vás vynikajúci dekoratér!"

Obchodníci varujú: Pripravte sa na takéto ceny potravín!
Väčším problémom ako koronavírus je dnes rastúca inflácia! Obchodníci priblížili, čo nás čaká v tomto roku, dokedy bude pokračovať neúprosné zdražovanie a na aké ceny sa treba pripraviť. Zdražovanie bude pokračovať hlavne v prvom polroku tohto... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.