Americké biologické pokusy vo východnej Európe?
12 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Spojené štáty rozširujú svoju prítomnosť v Európe a hlásajú že to je preto, aby ju ochránili pred Ruskom. „Dokumenty, ale ukazujú, čo americká ochrana znamená v praxi,“ píše bulharská novinárka Diyana Gaytandzieva, ktorá je známa vyšetrovaním amerických biolaboratórií rozmiestnených pri ruských hraniciach.

Testy na vojakoch

Táto novinárka získala dokumenty, ktoré naznačujú, že americkí vojenskí biológovia testovali na gruzínskych a ukrajinských vojakoch účinnosť smrtiacich vírusov. Jednalo sa o pokusy na 4400 Ukrajincoch a 1000 Gruzíncoch. Podľa dokumentov Pentagón nevylučuje smrteľné účinky.

GG-21

To je názov päť ročného projektu ktorý Pentagón realizuje v Gruzii, plánuje odber vzorkov u tisícky nových povolancov za účelom testovania na prítomnosť protilátok proti 14 patogénom. Patrí sem antrax, krymsko-konžská horúčka, brušný týfus a leptospiróza.

Pokusy budú pokračovať

TheAltWorld píše „Ministerstvo obrany Spojených štátov plánuje organizovať podobné experimenty vo východnej Európe. Mali by ich začať postupne realizovať v Bulharsku, Poľsku, Rumunsku a Lotyšsku.“

Je Biden dementný? Republikáni žiadajú dôkaz!
Republikánski kongresmani od Bidena chcú, aby podstúpil Montrealský kognitívny test, čo je niekoľko úloh na niekoľko minút, pre zdravého človeka smiešna hračka, pre dôstojnosť prezidenta USA však ide o pokorenie, informovali Hospodárske... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

_____________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.