Rozzúrený Kaliňák - demokracia je už dávno v kanáli
11 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Slovenská krajina ako demokratická republika prestala existovať. Po tom, čo ste sa všetci mali možnosť oboznámiť s rozhodnutím Generálnej prokuratúry o správoplatnení obvinenia niektorých príslušníkov NAKA a mohli ste si prečítať o úkonoch, postupoch a praktikách vyšetrovania, tak ste museli zistiť, že toto nie je typické ani pre subsaharskú Afriku.“ Povedal Róbert Kaliňák na dnešnej tlačovke Smeru SD.

Je to proti Charte OSN

„Takýto spôsob vyšetrovania nespĺňa základné podmienky nielen v Európe, ale kdekoľvek vo svete. Ja naozaj neviem nájsť slušné slová, ako by sa to dalo komentovať, tak pôjdem radšej po faktoch. Táto zberba, ktorá pôsobí dneska na NAKA a ktorá sa rozhodla liečiť svoje komplexy zabila Milana Lučanského a bude sa z toho zodpovedať,“ hovorí tvrdým hlasom Kaliňák.  

Slovník elitných vyšetrovateľov plný vulgarizmov

„Kopneme ju do pi....a hneď ako to pôjde ju odstavíme od roboty, lebo riaditeľ UIS je náš dobrý kamarát,“ číta z prepisu odposluchov Kaliňák. Tu hovoria o Diane Santusovej, ktorá viedla tým policajnej inšpekcie a rozkryla „tuto zločineckú skupinu. Hneď na to, na nej uplatnili svoje mafiánske metódy“ pokračuje nahnevaný Kaliňák.

Koho dnes obhajuje prezidentka Slovenskej republiky?

„Týchto ľudí, ktorí o ženách hovoria toto! Kde sú zásady, kde je demokracia, kde je právny štát? Už dávno v kanáli.“

Zapálime Santusovej auto- Slovenská republika ako právny štát prestala existovať (VIDEO)
Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda strany Smer SD. „Téma je tak vážna a horúca, že neznesie odklad.“ Začal tlačovku predseda strany Róbert Fico. „ Je to hrôzostrašný príbeh rozkladu právneho štátu a najstrašnejšie na tom je že o... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.